Melyik év számít szerintetek a filmtörténelem legjobb évének?
Figyelt kérdés
Számomra egyértelműen 1994 a nyerő. A teljesség igénye nélkül ebben az évben jelent meg a Forrest Gump, a Ponyvaregény, a Remény rabjai, az Oroszlánykirály, az Ace Ventura, A Dumb és Dumber, a Maszk, az Ed Wood, és még biztos sok más, amik most nem jutnak eszembe. Ti melyik évből tudtok még ennyi csúcs filmet mondani?2021. szept. 13. 16:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem 1994 (Ponyvaregény, Forrest Gump, A remény rabjai) vagy 1999 (Harcosok klubja, Amerikai szépség, Mátrix). Illetve 1998 is az elsők között van. (A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Amerikai história X, Ryan közlegény megmentése, Truman Show, Félelem és reszketés Las Vegasban)
Számomra a 90-es évek messze a legjobb évtized volt filmek terén.
3/6 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, már volt egy pont ugyanilyen kérdés.
4/6 anonim válasza:
2021, az Elkxrtuk című film miatt
5/6 A kérdező kommentje:
#3 az is én voltam, erre utólag döbbentem rá.
2021. szept. 13. 18:21
6/6 anonim válasza:
90es évektől a 2000 es évek elejéig rengeteg meghatározó kult film jött ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!