Mi a véleményetek az Elvis filmről?
Figyelt kérdés
Lehet más máshogyan látja a dolgot, de nekem nem tetszett benne az, hogy túlságosan megmutatta a mélypontjait az énekesnek és nem is az, hogy túlságosan megmutatta, de szerintem nem kapott elég teret a valódi csillogás, legalább is szerintem sokkal több hangsúlyt kapott az, hogy fogjul ejti a menedzsere és kihasználja, de például voltak olyan szakaszai, pillanatai az életében, amit azért jobban kilehetett volna emelni, mint például az 1973-as hawaii koncert, ami szerintem a karrierje csúcs pontja és a film csak elcsúszott felette, hogy volt egy ilyen is. Egyébként a színész nagyon jó választás volt, tényleg nagyon jól tudta hozbi, de kicsit hiányérzetem maradt a filmmel kapcsolatban, de egyébként jó volt, nem az, de szerintem több csillogást kellett volna mutatnia az életéből és nem annak kellett volna ekkira hangsúlyt kapnia, ahogy lecsúszik, de ettől függetlenül tetszett. Nektek mi a véleményetek? :)2022. jún. 24. 22:18
1/2 anonim válasza:
Az újat nem láttam,de a Kurt Russel-es és a Jonathan Rhys Meyers-es Elvis film is nagyon-nagyon tetszett,ez utóbbi talán még jobban.Kíváncsi vagyok az újra is.
2/2 anonim válasza:
Nekem is az összes Elvises film nagyon nagyon bejött, úgyhogy ez is tetszett. Talán az nem tetszett benne, hogy Tom Parker ezredes szemszögéből készült a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!