Milyen sorozat kötné le teljesen a figyelmem?
Pár sorozat ami kedvenc és imádtam:
- The Vampire Diaries - Vámpírnaplók
- The Originals – A sötétség kora
- Legacies – A sötétség öröksége
- Pretty Little Liars - Hazug csajok társasága
- Eufória
- Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom/ Csajok, szilikon , nem ettől lesz paradicsom
- Skins
- Skam
- Születt feleségek
- Riverdale ( úgy a harmadik évadig )
- Egyikünk hazudik
- Bebörtönözve
- Én még sosem
- Üdvözöl az Éden
- Te
- Bűnös vágy
- Narcos
- Amit magad mögött hagysz
- Az ártatlan
- A Bridgerton család
- The 100 - A visszatérők
- 13 okom volt
- Hatalmas kis hazugságok
- A Bárka
Hirtelen ennyi jutott eszembe, elég széles az érdeklődési köröm, hátha tudtok valamelyikhez hasonló sorozatot mondani nekem. A legjobban annak örülnék ha Netflix-es lenne de ha nem az sem akadály ( a felsorolt sorozatok fele sem az ) illetve jobban szeretek szinkronos sorozatokat nézni, de nem akadály a felirat sem.
Gomorra
London bandái
Drót
Londoni rémtörténetek
Constantine
Kaliforgia
Wentworth, a nők börtöne
Életfogytig ügyvéd
A Küszöb
A célszemély
Született szobalányok
Revolution
Into the Badlands
Preacher
Dallas
Narancsvidék
Sabrina hátborzongató kalandjai
Katy Keene
Árnyék és csont
A végzet ereklyéi
H2O
Beverly Hills 90210
Merlose Place
Glee
Carnival row
Poldark
Outlander
The Outpost
A titkos kör
Tudors
Borgiák
Az uralkodónő
A fehér királyné
A fehér hercegnő
A spanyol hercegnő
Templomosok
True Blood
Sex/Life
A gesztenyeember
Twin Peaks
Penny Dreadful
A bordélyház
a bura alatt
ezel
a pletyka feszek
tronok harca
the walking dead
a szerelem ize
furcsabb dolgok/ stranger thinds
doktor murphy
a barka/ elbarco
amiket irtal azokat enis mind lattam . Megkerdezhetem hogy te hol nezed ezeket a sorozatokat?
Utolsó:
Ezel, Pletykafészek, Bárka , The Walking Dead , ezeket én is láttam imádtam is csak elfelejtettem beleírni a listába :)
Stranger Thingsnek adtam egy esélyt de kb a 4 rész után kikapcsoltam, nagyon unalmasnak találtam, túl hamar kapcsoltam ki? Kellett volna neki adni mégegy esélyt?
Trónok harcát pedig az első évadig néztem meg aztán abba hagytam, de annak más oka volt valószínű újra kezdem megint, most a Shameless-t kezdtem el ajánlásra de eddig nagyon szuper,nem győzöm nézni 🥰🥰
A Vámpírnaplókat, The Originalst , Legaciest, Született feleségeket, Hazug csajok társaságát, The 100-Visszatérőket , ezeket mind DMDA-median azt hiszem a Vámpírnaplókat kezdtem indavideón még nagyon nagyon régen aztán ahogy jöttek ki az új részek úgy kezdtem el idővel DMDA-n nézni, de egyébként már fent van HBO MAX-on.
Skins, Skam ,ezeket Indavideón néztem.
Csajok szilikon ez lesz a paradicsom, ezt még régen a coolon néztem, aztán fent volt youtubeon az összes része így ott újra kezdtem, csajok szilikon nem ez lesz a paradicsom pedig már sorozatbaráton néztem.
A többit pedig mind netflixen:D
Egyébként jó pár sorozatot kihagytam a felsorolásból, pl. Szexoktatás illetve Internátus.
Nekem az Internátus nagyon nagy szerelem volt😊 Csak már annyi éve sorozatozok és annyi sorozatot láttam már hogy tényleg elfelejtem még a legjobbakat is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!