Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy lehet, hogy az Alien-t...

Hogy lehet, hogy az Alien-t egy 1979 -es filmet nem sikerült túlszárnyalni még senkinek ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Vitatható szubjektív állító kérdést tettél fel.
2022. jún. 19. 18:09
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Pedig rengeteg filmnek sikerült. Oké, ez egy elég szubjektív kérdéskör, de még a legobjektívebb eredmény ilyen téren az a nézői értékelések nemzetközi filmes adatlapokon. Márpedig az ilyen legjobb filmes listákon nem pont az Alien szokott a legelején lenni.
2022. jún. 19. 18:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, hogy mindig az első ! Mondj két filmet, ami túlszárnyalta mind látványban mind a történetben . És ne feledkezzünk meg a félelemről se ! A legfélelmetesebb számomra, hogy a főszereplő egyedül van egy idegennel.
2022. jún. 19. 18:21
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

"Én úgy látom, hogy mindig az első"

Hol?

[link]

2022. jún. 19. 19:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Látványban és stb. Az, hogy milyen listát adnak ki valakik az nem jelenti azt, hogy jobbak. Paranormális jelenségek, Agancsok ? Elaludtam rajtuk.
2022. jún. 19. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Ezért nincs értelme egy magánvéleményről kérdést feltenni.

"Az, hogy milyen listát adnak ki valakik az nem jelenti azt, hogy jobbak."

Az, hogy szerinted ez a legjobb, nem azt jelenti, hogy tényleg az. És kész, ezzel bármilyen szubjektív vitát el lehet oltani, hogy itt mindenki téved, csak én nem.

Egész véletlenül az elmúlt 2 hétben fejeztem be a Raised by Wolves-t, és mivel kaszálták és ugyanabban az univerzumban játszódik, megnéztem a 4 Alien + 2 Prometheus filmet. Az 1979-es első részt még a saját franchise-on belül sem tenném az első helyre, nemhogy a teljes műfajban vagy az egész világon. Az első rész egy univerzum alapító átlagos horror, a másodikban már rögtön többet kapsz azzal hogy bővül a világ és választ adnak addig felmerült kérdésekre. A harmadik rész kicsit bőr lehúzás jellegű és klisés, a negyediket a klónozós-hibrides szál és az elpusztult Föld feldobja. Aztán jönnek az előzmények, amikben a mitológia van erőteljesen építve.

2022. jún. 19. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

"Az, hogy milyen listát adnak ki valakik az nem jelenti azt, hogy jobbak"

Pontosan ugyanannyira jelentik azt, mint amennyire te az Alient érzed jobbnak.

2022. jún. 19. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, miért kell alapigazságnak venni a szubjektív állításodat?

Szerintem látványban pl. simán túlszárnyalta a Pí élete, az Avatar, a Titanic, A Gyűrűk Ura és még jó pár másik film is.

Történetben pedig még több, de pl. A remény rabjai, Forrest Gump, Halálsoron stb.

2022. jún. 19. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

A barlang (2005)

Ha egy valoban félelmetes női horrort akarsz látni.

A nyolcadik utas a halál egyáltalán nem félelmetes, és sajnos a vége Riply alien kergetőzés unalomba fullad.

2022. jún. 19. 23:22
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha mindenki szembe jön veled az autópályán, akkor érdemes elgondolkozni rajta, hogy te mész rossz irányba.

Mindnekin ott van a 65%-os lepontozás és a válaszokat nem fogadod el.

Megértettük, hogy számodra az Alien a legjobb film, el is fogadjuk. Én is szeretem. De nem kell másra erőltetned azt, amit te gondolsz, mert ez egy 100%-ban szubjektív dolog. Az pedig, hogy konkrétan a látványt is kiemelted egy 79-es filmnél, már-már röhejes.

Ha csak egy kicsit is utánanéznél a KEDVENC filmednek, megtudnád azt is, hogy miért szerepelt ilyen keveset a filmben az Alien és miért volt mindig a sötétben...

A mai technikával már klasszisokkal látványosabb filmeket lehet gyártani, ezt már 20 éve is jól tükrözte a Gyűrűk ura.

Egyszerűen csak fogadd el, hogy más embereknek más a véleménye. Jó pár filmes listát láttam amúgy, sok különböző emberek által összeállítva és egyszer sem volt az Alien az első helyen. Ez is sokat elárul annak ellenére, hogy én is szeretem.

2022. jún. 19. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!