Predator filmekhez kellenek az Alien vs. Predator filmek is? (Többi lent)
Bepótolom a Predator filmeket viszont az Alien vs. Predator nem érdekel.
Azok is ugyanúgy a franchise része sztori szempontjából? Tehát pl a folytatásokban szó esik róluk vagy azok nélkül is simán végig lehet nézni anélkül, hogy bármit is ne értsek?!

A legelső Predator teljesen független film, semmi utalás nincs benne. Később a folytatásban kezdték csak összeboronálni a sztorikat.
De még a Predator 2 is teljesen élvezhető önmagában is, ott is csak minimális áthallás van, ahogy előttem is írták. (Bár szerintem jóval gyengébb film mint az 1.)
Egyszerűen csak kimaradtak eddig és most nézem (pótolom) őket. Sok filmet láttam már, de minden ismertebb filmet rengeteg idő megnézni.
Köszi a válaszokat.

Köszönöm a válaszokat, még a mostanit is, de az AvP-t nem fogom már megnézni. Igazából nem kötöttek le nagyon a Predator filmek. Ha számszerűsítenem kellene akkor az első részre 7-et adnék. Ezt bírtam amúgy, jó volt a hangulata, menő karakterek, ami egy jó akció alapja, de alapból nem vagyok nagy akció fan, úgyhogy nekem kicsit lapos volt és a vége eléggé tulzó. Egész végig mindenkit azonnal megölt a Predator, kegyetlen volt és SOKKAL keményebb, mint egy egész csapat. Aztán Swarcit meg kb simogatta, ő volt a főszereplő, nem halhatott meg és szerintem gyenge volt a kivitelezése. Lebutították a Predatort a végére, hogy olyan kimenetele legyen, amilyen. De amúgy élveztem, nem szidni akarom.
Viszont a 2. rész az én szememben értékelhetetlen, még a B filmek között is gyenge, arra 2-est adtam. A 2010-esre 5-öt, igazából ez sem volt vészes, csak sajnos semmi újat nem mutatott és gyengébb, mint az első. A 2018-asra pedig 3-at. A stílus is más és totál gagyi az egész, annyi, hogy a minősége jobb, mint a második résznek, ezért adok eggyel nagyobbat rá.
Persze nem kell velem egyetérteni, csak gondoltam leírom a gondolataimat, hátha valakit érdekel innen, mert gondolom páran azért szeretitek a szériát, mégis csak egy klasszikusról van szó.
Amúgy az Alienből az első rész nagyon tetszett, de utána a többi abból sem nagyon, a Prometheus újító hangulata/stílusa mondjuk bejött, de sajnos ott sem lett jó a folytatás. De az Alien 2-3-4. szintén nagyon elment akció irányba, ami alapból nem baj, csak mint írtam, nem vagyok akció fan. Az első pont ezért tetszett. Az borzongató volt. :)
Köszi mindenkinek, aki ezt elolvasta!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!