Melyik lehet ez a film?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a baj, hogy nagyon régen láttam, és alig emlékszek rá valamire, viszont az biztos, hogy nagyon jó film volt. Talán Owen Wilson játszik benne (azt hiszem). Megkérte egy lány kezét, és azt hiszem nászútra mentek. Viszont sokszor veszekedtek, a lány haza is ment. És hát, ennyi. Ha valaki esetleg rájön ebből a katyvaszból, hogy melyik filmről van szó, légyszi írja meg, előre is köszönöm!2022. jún. 17. 21:13
1/3 anonim 

válasza:

Nem tudom, erre gondolsz-e leírás alapján hasonló bár nem Owen Wilson szerintem a szereplő. Nászfrász?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszod! Nem ez az, de nagyon köszönöm, mert rákerestem erre, aztán a hasonló filmeknél megtaláltam! Szakítópróba a címe.
2022. jún. 17. 21:37
3/3 anonim 

válasza:

Igen én is pont most kerestem rá. 😂 Örülök, hogy meglett és nincs mit. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!