Jurassic World: vilaguralom ertheto?
Sziasztok, a Vilaguralom mennyire lesz ertheto a trilogia elozetes ismerete nelkul?
(Jurassic Parkokat sem lattam, max 10+ eve az elsot [tehat nagyon regen], koncepciot persze ismerem)
Mindenkeppen be kene potolnom a World trilogiat mielott megnezem a filmet vajon? Ha nem muszaj, kihagynam, de ha nagyon kotelezo akkor bepotolom.
De miért akarod a közvetlen előzményeket kihagyni, ha az új filmet pedig meg akarod nézni?
Ennek így nem sok értelmét látom.
A Jurassic Park 2-3-at nem kötelező látnod, hogy értsd, de a Park első részét, illetve a 2 World-öt érdemes megnézned. De ezek nélkül is érteni fogod amúgy többnyire. Csak nem értem, hogy miért érdekel az új film, de a régieket nem akarod megnézni. :)
World 3.részében benne lesz az 1-2 szereplőgárda, plusz nem fogd érteni Kéket és a kapcsolódó sztorit, mert erősen}épít az első 2 World-re hiszen trilógia.
Plusz a Parkkal is összekötik, első Park három főszereplője ott lesz (akik egyébként benne vannak felváltva a Park 2-3ban...), szóval ahogy 1-es írta, ha kicsit is érteni akarod, amit nézel, ezeket minimum nézned kéne.
Egyebekben nézd meg az összeset, jó mindegyik, legalább rájössz, érdekel-e ez téged annyira hogy pénzt adj érte mozijegyre.
Rengeteg utalás van a régebbi részekre is, de az utolsó előttit látnod kell, hogy már az elején bekapcsolódhass a sztoriba.
Amúgy izgalmas, pergős film, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!