Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jurassic World: vilaguralom...

Jurassic World: vilaguralom ertheto?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a Vilaguralom mennyire lesz ertheto a trilogia elozetes ismerete nelkul?

(Jurassic Parkokat sem lattam, max 10+ eve az elsot [tehat nagyon regen], koncepciot persze ismerem)

Mindenkeppen be kene potolnom a World trilogiat mielott megnezem a filmet vajon? Ha nem muszaj, kihagynam, de ha nagyon kotelezo akkor bepotolom.

#Jurasscworld
2022. jún. 6. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

De miért akarod a közvetlen előzményeket kihagyni, ha az új filmet pedig meg akarod nézni?

Ennek így nem sok értelmét látom.

A Jurassic Park 2-3-at nem kötelező látnod, hogy értsd, de a Park első részét, illetve a 2 World-öt érdemes megnézned. De ezek nélkül is érteni fogod amúgy többnyire. Csak nem értem, hogy miért érdekel az új film, de a régieket nem akarod megnézni. :)

2022. jún. 6. 18:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Megigertem egy baratomnak, aki oriasi fan, hogy megnezzuk 😁 A Worldoket akkor atporgetem, koszi!
2022. jún. 6. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy át kellene pörgetned. Annál sokkal izgalmasabb és látványosabb. Csak kibírsz valahogy 2+2 órát azzal, hogy megnézed?! De lehet, hogy nincs erre időd. Csak tudod ez egy 3. része valaminek. Valamilyen szinten csak jobb lenne, ha ismernéd, hogyan jutottak el idáig, vagy nem? Mindenesetre a te döntésed, Ha nem szeretnéd, ne nézd meg.
2022. jún. 7. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a régebbi részeket (Jurassic Park 1-3) is megnézném. A World minden részét érdemes lenne, hiszen azért érdemes lehet tudni, hogyan is jutottak el oda, ahol a 3. részben lesznek. Én már mindegyiket láttam, a régieket is. Nekem egyik sem volt unalmas. Talán a JP 3 volt a leggyengébb, de az is élvezhető. Mondjuk aki dinó fan, annak alapból bejönnek ezek a filmek.
2022. jún. 7. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

World 3.részében benne lesz az 1-2 szereplőgárda, plusz nem fogd érteni Kéket és a kapcsolódó sztorit, mert erősen}épít az első 2 World-re hiszen trilógia.

Plusz a Parkkal is összekötik, első Park három főszereplője ott lesz (akik egyébként benne vannak felváltva a Park 2-3ban...), szóval ahogy 1-es írta, ha kicsit is érteni akarod, amit nézel, ezeket minimum nézned kéne.

Egyebekben nézd meg az összeset, jó mindegyik, legalább rájössz, érdekel-e ez téged annyira hogy pénzt adj érte mozijegyre.

2022. jún. 7. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg utalás van a régebbi részekre is, de az utolsó előttit látnod kell, hogy már az elején bekapcsolódhass a sztoriba.

Amúgy izgalmas, pergős film, legalábbis szerintem.

2022. jún. 12. 22:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Imádtam a filmet, be fogom pótolni az előzőket is! :D Gyors elmagyarázta nekem odafele a barátnőm a sztorit, ki-kicsoda, így teljesen érthető volt.
2022. jún. 13. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora idióta vagy. 🤦🏽‍♂️
2023. szept. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!