Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van arról infó, hogy a Jurassi...

Van arról infó, hogy a Jurassic World: Dominionnak mikor lesz előzetese? A forgatások már rég befejeződtek.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még soká lesz a film bemutatója, de a Bukott birodalomnál is, ha jól emlékszem 3 előzetes jött és már egész korán elkezdték a reklámozni a filmet. Ehhez képest most teljes csönd van szinte.

2021. aug. 29. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A leakek szerint ősszel lesz előzetes. Mivel a JWE2 november 9-én jön ki, ezért akkorra már gondolom lesz Dominion előzetes is, mert nyereséges a játék kiadását az előzetes megjelenéséhez igazítani.
2021. aug. 29. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2021. aug. 29. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen már van.

A Halálos iramban 9 előtt leadták a film első 5 percét. Ezt nem tudom tudod-e?

De igen, rendes előzetes, majd most ősszel jön valószínűleg.

Valamint most héten a CinemaCon-on leadtak egy másfél perces előzetest, de azt csak azok láthatták, akik ott voltak. Idővel lehet mi is láthatjuk.

2021. aug. 29. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudtam arról az F9 előtti "előzetesről", de ahol lakok nincs imax mozi, így nem láttam. :) Neten nézelődtem utána, de csak mozis apróbb felvételeket találtam belőle, azok meg ilyen formában nem érdekelnek.
2021. aug. 29. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!