Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki segítene képbe kerülni...

Valaki segítene képbe kerülni a Stranger Things-szel?

Figyelt kérdés

Szeretném megnézni a 4. évadot, de már alig emlékszem valamire és most csak emiatt sem kedvem, sem időm újrázni.

Szóval első évad az nagyjából OK, Eleven, demogorgon, Upside down meg a Winona Ryder végig üvölti hogy WIIIIIL, WHERE IS WILL? Will megkerül, második évad.

Will kapcsolatban marad az upside down-nal, innen már sok nincs meg, de elég felejthető volt az évad, na de a 3-ik tök homály.

Annyi rémlik belőle, hogy a plázában harcolnak és a végén Hopper átkerül a ruszkikhoz. Ennyi.

A karakterekre emlékszem, de a történet kiesett.

Segítene valaki?

2022. jún. 3. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ahogy elkezdzem nézni, volt az elején ilyen összefoglaló a harmadik évadról, az alapján teljesen képben voltam, pedig előtte én sem emlékeztem semmire:))
2022. jún. 3. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván Spoileres:

Az oroszok újra kinyitották a kaput, vagyis ki akarták nyitni és emiatt az elmenyúzó, aki a második évadban is volt egy új szörnyet kreált. Emberekből, állatokból és Billyt is felhasználta ehhez. A pláza egyik raktárán keresztül egy lifttel szállították a dolgokat az oroszok, erre Dustin, Steve és Robin rájöttek. De közben több szálon is fut a történet, Hopperékén és Mikeékén.

A lényeg, hogy Billy érzelmeire hatva, visszanyeri emlékeit és ezért beáldozza magát a végén, majd Hopperék megakadályozzák az oroszokat a kapu kinyitásában és felrobbantják azt a cuccost, amivel ki akarták nyitni.

A vége az, hogy Kaliforniába költöznek Willék, Elevennel együtt, mert úgy tudják, hogy Hopper meghalt. A kapu zárva, a többiek pedig maradnak Hawkinsban.

Innen folytatódik a 4. évad.

2022. jún. 3. 22:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Így már nagyjából dereng, de ha lesz valami összefoglaló az is segít majd.

Köszi!

2022. jún. 4. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt néztem meg előtte, minden benne van.

[link]

2022. jún. 5. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon érdekelhet a sorozat, ha még csak a harmadik évadot sem vagy hajlandó újranézni, amiből már semmire sem emlékszel. Igy mi értelme a negyediknek? A hype miatt?
2022. jún. 16. 02:55
 6/7 A kérdező kommentje:

5

Mert szerettem az előzőket. Egyszerűen túl sok idő maradt ki és túl sok sorozatot láttam azóta. Ez van, bocsi. Te mindig mindennel naprakész vagy?

2022. jún. 16. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
En például újranéztem az egészet.
2022. jún. 16. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!