Aniitaaa kérdése:
Keresek egy horror filmet,sajnos csak 2 részletet láttam belőle ,segítenének?(leírásban)
Figyelt kérdés
Az egyik részlet: egy lány szeme és füle be van varrva( talán a füle le is van vágva) és egy koporsóba fektetik(vagy olyasmibe)
A másik:a szobában egy lány(talán Emily a neve) valami deszkát emel le a falról és mögötte ott van egy ilyen bevarrt szemű lány. Majd talál egy szobát ahova bemegy és ott van egy csomó ilyen lány bent.
Sajnos csak ennyit láttam belőle, de hátha valaki felismeri,mert egész nap kerestem de nem találom:(
2022. márc. 8. 16:04
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de tetszenek ezek is. De nem adom fel ,keresem továbbra is 😄
2022. márc. 8. 20:58
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért a fáradozásod!:)
2022. márc. 8. 20:59
4/4 A kérdező kommentje:
Basszus megtaláltam, nem jól emlékeztem pár részletre ,de books of blood a címe!!!
2022. márc. 8. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!