Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a horror film,...

Melyik az a horror film, amelyik egyáltalán nem tetszett neked?

Figyelt kérdés
Mi nem tetszett neked benne? Mi volt a problémád vele?

2022. márc. 4. 09:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Wounds. Teljesen értelmetlen film. Semmiről nem szól, semmiről! És nem úgy, mint egy művész film, hogy látsz valamit, de nem érted, hanem semmi! Itt nincs megfejtés, ez egy tökéletesen értelmetlen film. :D

[link]

2022. márc. 4. 10:30
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Annabelle

Mármint nem volt rossz, de nem így képzeltem el, és azt hittem, hogy befogok parázni de tök nyugodtan aludtam éjjel xd

Annyira nem volt rossz film, de nekem annyira nem is tetszett a többihez képest amit néztem.

2022. márc. 4. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Slenderman-az ismeretlen rém

Valahogy a színészek nagyo idegesítettek és nem tudtam beleélni magam. Szerintem simán lehetett volna 12 pluszos is, nem volt benne semmi ijesztő.

2022. márc. 4. 11:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg van; a tipikus "meme" filmek amik inkább unalmasak mint viccesek, mint a bye bye man.

A klisé filmek nagy része, mint az Annabelle.

Meg olyan bizarr, nonszensz filmek mint a Faust (2011).

2022. márc. 4. 11:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az összes "requel" horror. Nekem a horrorok szuperhős filmjei, ahol az összes film egykaptafa, nincs benne semmi új vagy eredeti. És ami a legrosszabb, hogy még csak nem is az eredeti filmeket másolják, hanem egymást. Mindig ugyanaz a formula: visszahozzák a kiöregedő főszereplőt, aki valamilyen kapcsolatban van teljesen érdektelen fiatal generációs szereplővel és másolás-beillesztés módon megismétlik a korábbi film jeleneteit (member? megvan?), ami nem lenne baj, ha nem unalmas vagy buta módon történne.

Tipikus ilyenek a Halloween, a Screa/V\, a Texas chainsaw massacre, VHS94, Craft: legacy.

De ami a legrosszabb volt szerintem ezek közül is az a Paranormal activity: next kin. Még a found footage alapszabályait sem képes betartani, pl. hogy nincs hangeffekt, zene bevágás, hacsak nem azt várják a nézőtől, hogy azt gondolja a démon/szellem nekiült editelni a felvételt. Az egyik legrosszabb horrorfilm, amit valaha láttam. Pedig a found footage esetében adott lenne, hogy az ember nagyon beleélje magát, erre bevágják a jump scare hangeffekteket folyamatosan, ami egy ilyen típusú filmnél teljesen kizökkent.

2022. márc. 4. 13:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

The Blair Witch Project

Unalmas, fárasztó, idegesítő, feleslegas alkotás

2022. márc. 4. 14:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
a dermesztő szél pocsék film, pedig emily blunt nagyszerű színész, és ebből az alapsztoriból értelmesebbet is ki lehetett volna hozni.
2022. márc. 4. 16:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

6

igen, szar volt az is, pedig nagyon dicsérték, milyen eredeti meg jó, én untam...

2022. márc. 4. 16:12
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Ideglelés=egy unalmas idegesítő kamera rángatós baromság

Paranormal activity nem tudom hány része. Egyre bizarabb marhaságok vannak benne

Fűrész 1-2 utáni részek

Halloween sokadik gagyi folytatásai

Péntek 13 majdnem az összes része

Démonok között 3 ritka szar az 1-2-höz képest

A lény 1,2,3=röhej

A texasi láncfűrészes sokadik reboot-jai

Alien Covenant

Rémálom az elm utcában nekem abszolút nevetséges főleg mai szemmel

Síri találkozások

2022. márc. 4. 21:30
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Fekete Caddilac.
2022. márc. 4. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!