Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlotok nekem valami aranyos...

Ajánlotok nekem valami aranyos, romantikus animét?

Figyelt kérdés
Az lenne a legjobb, ha magyar szinkronos lenne, de jó a magyar feliratos is.
2010. szept. 18. 20:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%
ez nem a véleménye, inkább dühből írta. Gondolom túl kövér és ronda ahhoz, hogy élvezze az élet bármely részét és így éli ki magát.
2010. szept. 18. 20:51
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Elsőnek tanulj meg írni és akkor talán vettelek volna annyira komolyan, hogy leálljak veled vitatkozni.
2010. szept. 18. 20:52
 13/26 anonim válasza:
6%
nemtudom ki nemtud élni, mikor arra szorultok hogy ilyen japán elmebeteg unatkozók által készített hulladékot nézzetek, mikor 1000 már normális szórakoztató értelmes filmet,sorozatot, vagy bármit lehetne nézni.
2010. szept. 18. 21:15
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
Én vagyok, aki írta, hogy csak a Death Note-ot láttam. Na, tényleg csak azt, viszont az tetszett(pár dolog azért elég zavaró volt a történetben), és biztos vagyok benne, hogy létezik még hasonlóan jó történet valahol a világban képregények, stb.-k formájában, amik sajos sosem lesznek megfilmesítve, pedig nagyon jó lenne :S
2010. szept. 18. 21:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A cső látásod és az hogy mennyire nem értesz a témához lenyűgöz.

Én élem az életem, dolgozok van barátnőm, fizetem a lakást, és e mellet filmeket nézek sorozatokat animeket mangat képregényt olvasok, könyveket. Mert mindenhol megtalálom a nekem tetszőt és nem vagyok csőlátású mint te. Szeretem a nyugati meséket is főleg a régebbieket, én nem vagyok annyira korlátozott hogy azt higgyem hogy csak is az élőszereplős film nyújthat szórakozást vagy bármilyen mögöttes tartalmat.

A japán anime-nek sok ága van és az amit te látsz az egyáltalán nem jellemző az anime összességére. Ugyanúgy ahogy filmből is van gyerekeknek való családi vagy felnőtt kategória úgy az animek is korosztályokra vannak bontva, ahogy vannak női és férfi filmek úgy vannak lányos/fiús/női/férfi animek is.

Ugyanúgy ahogy van vigjáték akció és horror, ugyanúgy van animebe is.

Vannak komoly animek, vannak idétlenek, vannak művésziek, vannak romantikus és vannak akciósabbak is.

A rajzolás megint a képregény rajzolójától függ és a stúdiótól nem lehet bekategorizálni nagy szemes haja égnek állós valaminek mindet.

Nagyon sok téma amit amerikaiak meg sem említenek a japánok kimondják. Még a legtöbb film egy nagy cég által írt és kreált történet, az animeket általában egy ember alkotja aki a saját stílusa szerint alkotja meg.

Amerikába is vannak képregények szuperhősöstől kezdve a komoly irodalmi darabokig.

Bár én nem utálom a nyugati dolgokat, mert nem vagyok csőlátású mint te, de az amerikai filmgyártás tele van klisé hegyekkel, idétlen népbutítással a tinédzserek teljesen eltorzultak a sok műiségtől ami a legtöbb tini sorozatból árad.

Nem kell kedvelni a japán kultúrát, vagy az animet. De nem tudom milyen jogon ítélkezel valamiről amit nem ismersz és nem is vagy hajlandó objektíven kezelni.

Persze vannak idétlen idióta marhaságok animeben, a japánok bolondok mind tudjuk :) De semmit sem szabad elítélni mert minden érmének két oldala van. A szinkron hangok meg max magyarul hangzanak idiótán. A japán nyelv meg megszokás kérdése, egy nagyon szép nyelv, ahogy a magyar is, még az angol egy gyermeteg egyszerű nyelv, de jó ha ismeri az ember mert sok mindent csak angolul lehet beszerezni.

Az meg hogy a tv-ben azt látod hogy pár anime kedvelő beöltözik az az ő dolguk, szerintem is hülyeség én nem vagyok ennyire elvakult, és elég szomorúnak tartom hogy mái napig nem csináltak egy rendes riportot ahol nem erre a rétegre helyezik a hangsúlyt hanem azokra a műkedvelőkre akik otthon megnéznek egy anime-t és ennyi. De megjegyzem nyugati filmbeli karaktereknek is beöltöznek, szóval ez megint nem az anime egyedisége.

Nagyon sok anime pl oscar díjas mint pl a vándorló palota, valamiért csak kapta nem gondolod?

2010. szept. 18. 22:02
 16/26 anonim válasza:
23%

egyszer ajánlottak nekem egy animét, ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=3D4x6-8PIq4

Initial D, amit nemértek hogy az egésznek Drift a fő témája, és mégis tiszta idétlen módon van megvalósítva.

persze van benne egykét jól megcsinált jelenet, de ez csak a Trailet, az epizódokban sokkal bénábbak a rajzok, ezen kívül nem találtam benne már szórakoztató jelenetet.

2010. szept. 18. 22:23
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
de a kérdező romantikusra vágyik, bár nem láttam az initial D-t
2010. szept. 18. 22:29
 18/26 anonim válasza:
100%

én ajánlanám

itazura na kiss romantikus és vicces

karin

kimi ni todoke

zero no tsukaima

dears

air

special a

clannad

clannad after story ez már szomoru

baby love toradora

2011. márc. 19. 10:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

én is láttam párat azokból amiket az előttemszóló felsorolt és nekem tetszett :D

én még ajánlanám a

Full Metal Panic! - tele van akcióval igaz, de a főhősnő és a főhős között van szerelmi kapcsolat és nagyon vicces

Inuyasha - ezt is hasonló képpen tudnám jellemezni + történelmi

Kirarin Revolution vagy más néven Kilari - ez tényleg olyan aranyos-romantikus féle :D

Kissxsis - ebben van egy kis ecchi de attól még nagyon aranyos =)

Lovely Comlex - hát igen... :D

Nana

Nodame Cantabile

Ouran High School Host Club

Paradise Kiss

Romeo x Juliet - nem olyan mint az eredeti

Sasameki Koto - ezt csak akkor ha nem zavar, hogy yuri

Yamato Nadeshiko Shichi Henge - hát ez nagyon cuki :D

Myself Yourself

Kaichou wa Maid-sama - nagy kedvencem (L)

Junjou Romantica - ez meg yaoi... bocsi

és végül...

Nyan Koi - amit még nem láttam, de a leírása tetszett :D

Remélem ezzel tudtam segíteni :D

2011. jún. 29. 21:28
 20/26 anonim ***** válasza:

Uupsz... bocsi

ezek közül csak a

Full Metal Panic!

Inuyasha

Kilari

Lovely Complex

Nana

Nodame Cantabile

és

Rome x Juliet

látható felirat nélkül

én álltalában feliratosokat nézek

Bocsi :D

bár ez se olyan kevés :D

2011. jún. 29. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!