Írnátok olyan filmeket, amikben többször is megjelenik a mező vagy a rét? Többi lent
Biológiára csinálnom kell egy leírást olyan filmről, amiben sokszor láthatunk tétet vagy mezőt, de én animés (iszonyat kevés filmet nézek:'D) vagyok, azt meg nem hiszem hogy elfogadadná... Pedig arra lenne pár ötletem XD
Nem kell, hogy az egész film a rétekről, mezőkről szóljon, elég, ha csak egyszer-kétszer megjelenik, de azért legyenek rajta részletesebb dolgok, ne úgy például, hogy a két MC (főszereplő) ott harcol vagy hasonló:'D
Köszönöm:)
(Bármilyen műfaj megfelel)
Tökéletes világ
Legalábbis szerintem egész sokat vannak benne ilyen jelenetek. Egy próbát megér, hogy megnézd, amúgy sem rossz film.
Ha már biológia órára kell,akkor az Az esemény című filmet mondanám.Ebben a természet a növények játszadoznak az emberekkel és még a főszereplő is biológiatanár:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!