Szerintetek egy olyan weboldal ahol refferált kodókat tudsz megosztani, 1 weboldal reflinkeket töltesz fel, amik a főoldalon megjelenik,késöbbiekben kiemelésért a te linked többször jelen meg. Ütközhet bármi akadályba?
Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 19:34
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, de a kutya nem használná valószínűleg, mármint senki nem menne csak azért oda, hogy na rányomok a tiedre, ahelyett hogy közvetlen megyek az adott oldalra.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem használnák, mert sok új dolgot találhatsz + későbbiekben blogot is terveznék bele, ami a reflinkes projekteket írná le igazából. Fő cél az lenne, ha mondjuk van reflinked, akkor megosztod valahol, ami átvisz erre az oldalra, majd belépsz láthatod a linket, és akár lehet az adott felhasználó összes reflinkjét is látnád, ezzel több potenciális projektbe hívhatod be az embereket.
2022. jan. 31. 07:19
3/4 anonim válasza:
Erre azt tudom mondani, hogy akkor próbáld meg, nekem a véleményem ennyi, hogy a mai világban mikor az emberek célirányosan keresik a dolgokat neten, akkor X oldalra akarnak jutni és ennyi, az, hogy most ref link vagy nem az, nem nagyon fognak vele különösebben foglalkozni. Picit olyan mintha egy weboldalat kizárólag reklámmal feltöltenénk, és ha valaki keres x terméket nem fog felmenni az oldalra és ott a reklámon keresztül a boltba jutni, csak miért ne alapon.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a őszinte véleményed elfogadom és jogos. Max megcsinálom referencia oldalnak jó lesz meg talán pici hasznot is termel.
2022. jan. 31. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!