Bennetek a kifejezetten véres jelenetek, vagy inkább a jumpscarek hagynak mélyebb nyomot?
Egyik sem, mindkettő jöhet töménytelen mennyiségben. 🤣 Horror-thriller fan vagyok.
A legnagyobb belezés közben is teljes lelki nyugalomban hammolok bármit, ijeszteni se könnyű, ez a műfaj, hamar kiismerhető. És minden csak (hozzá)szokás kérdése. De imádom ha ennek ellenére meg tudnak lepni valamivel🤗 csak ritkán történik meg.
Két dolgot nem bírok viszont: ha vki szemével történik vmi (pl lassa közelítve beleszúrnak valamit...🙄), vagy amikor vki félig elakadt liftből mászik ki gyökkettővel és tudom hogy mindjárt, na mindjárt félbevágja, lefejezi stb.
Valamiért ez a kettő a gyengém, még ennyi év kiképzés és aktív állomány után is.😝
Én is nagyon szeretem a véres jeleneteket meg úgy általában az ilyen hororrokat.Mi másért néznék horrort? :D
Jumpscare meg egyre kiszámíthatóbb. Így egyik se hagy bennem nnyomot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!