Melyik az a film, ami a többség szerint nagyon gyenge (vagy akár te is látod ezt), de te mégis kifejezetten szereted?
Joker (2019)
Öngyilkos osztag
Aki bújt aki nem 1,2
Túlélősziget
A Venomot leszólják sok helyen.
Nekem mindkettő bejön, alig várom a harmadikat.
Langolierek - Az idő fogságában 1-2 (A többség szerint unalmas, lassú, vontatott)
A pusztító (Óriási bukás volt, de nekem tetszik és nem mellesleg ekkor szerettem bele Sandra Bullockba)
Hosszú alkony (Janisch Attila filmjét szinte alig-alig ismerik, pedig zseniális)
5!
A Langolierek nagyon jó!
Amúgy is nagy sci-fi rajongó vagyok, de ez igazi klasszikus (nem értem miért horror, nekem az Alien sem az :D)
Zöld Lámpás (2011)
Egyszer láttam csak, de nekem tetszett! Normál hétvégi egészestés film hangulata volt, jó sztorival! Nyilvánosan viszont a legtöbb embernek nem tetszett, a neten is szó van róla, kritikusan az egész film hatalmas bukásként van nyilvántartva, aminek okát máig nem értem! :/
65%-os emberke, kérlek ne itt éld ki a frusztrációdat, semmi szükség erre.
Amúgy a Langolierek anno nekem is tetszett, aztán amikor nem rég újranéztem, akkor már kevésbé. A CGI tényleg pocsék, de azon kívül élvezhető. David Morset amúgy is bírom. :)
Nem leszel egyedül
Jay és Néma Bob
Ananászexpressz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!