Ki mennyire várja és mik az előitéleteitek?
A Prehistoric Planet-ről van szó. Én nagyon várom, de kíváncsi vagyok mások mit gondolnak róla
:-D
Aki nem tudja mi itt van pár link:
Hivatalos előzetes #1:
Hivatalos előzetes #2:
Részek előzetese egybe kiadva 5db:
Hivatalos jelenetek 1db:
T. rex:
Spoilerek:
Deinocheirus:
Tuarangisaurus
Logikájukat nem értem. Deinocherius teljesen tollas trópusi klímán, közben a sarki fajok teljesen pucérok, bocsánat a sarki Pachyrhinosaurus kapott néhány szál tollat, ami pont elég a semmire.
Laikusok számára messze jobb, mint az átlag dokumentumfilm az tény.
Annál jobban fájnak a hibák, minél közelebb van valami a tökéleteshez.
Istenem wébé... Nálad nagyobb tollnácit sem ismerek.
Nemcsak laikusok számára jobb mint az átlag, bárki számára.
Szegény elefántfókák szőr nélkül biztos megfagynak északon, jaj istenem...
Semennyire nem érdekel egy ilyen perverzió de ahogy látom ahhoz viszont teljesen jó hogy a szektások megöljék egymást.
Sajnálom viszont hogy Sir D. Attenborough ilyenhez adta a nevét. Van az a pénz
Pikkelyesfaszú🥰🥰🥰🥰
Ja és nem, én nem vagyok Wagnerista szektás, attól hogy nem vagyok egy akkora prosztó jp fanstikus, mint te.
Jól néz ki, nézni fogom, és várom is. Milliószor jobbnak tűnik mint az összes eddigi alkotás a témában.
...... .
Ti meg nyughassatok már.
Várom, de azért reálisnak próbálom tartani az elvárásaimat és már pusztán annak örülök, hogy egy ilyen produkció a mai világban egyáltalán létrejöhetett. Hogy vannak olyan pénzes producerek, akik még látnak lehetőséget a tudományos ismeretterjesztésben, a nézők kiokításában és a régi őslény-ábrázolási klisék felrúgásában.
Pontatlanságok azok persze lesznek a sorozatban, mind minden ilyen témájú ismeretterjesztőben. Ez elkerülhetetlen, hiszen egy ilyen műsort évekig tart legyártani, ezalatt a tudomány pedig fejlődik és változik. Így is van egy pár dolog az előzetesekben, ami már most elavultnak számít, de hát ez van. Még így is ez az utóbbi pár évtized legigényesebb és legfontosabb CGI animációs őslényes ismeretterjesztő sorozata (mondjuk sok vetélytársa nincs, hiszen a legtöbb ilyen műsor vacak), mert végre közel élethű effektekkel fog egy széles közönséget megismertetni a frissebb őslénytani felfedezésekkel és elképzelésekkel. Az átlagemberek dinoszauruszokról való ismeretei lerekedtek valahol a 70-es vagy 80-as évek tudományos színvonalán, már ideje volt némi felzárkóztatásnak.
Az meg külön érdem, hogy lesznek extra színfalak mögötti jelenetek is, amikben elmagyarázzák a sorozat tudományos oldalát. Anno nagy kritika volt a Dinoszauruszok, a Föld urai kapcsán, hogy ott nem magyarázták el egyértelműen, mi a tény, mi a spekuláció és mi a légbőlkapott kitaláció. Állítólag Attenborough emiatt nem támogatta azt a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!