Mi történne hogyha ezzel az okkal mennék a mozi pénztárhoz?

Kétszer volt velem olyan, hogy úgy voltam vele, hogy visszakérem az árát, de más okokból. Az, hogy valami rossz film (ráadásul ez szubjektív) az nem ok erre, nem a mozi készítette, ők csak vetítik.
A kettő esetemből egyszer vissza is kértük és vissza is kaptuk a pénzt, mert nem azt vetítették, amire foglaltunk. Ez ugye a mozi hibája volt. A másiknál pedig végül nem mentem reklamálni, pusztán csak szóltam, hogy gond volt a vetítéssel, mert egész film alatt volt benne egy csík, amit észrevettem kb 10-15 perc után és utána csak arra tudtam figyelni, nagyon zavaró volt. De úgy voltam vele, hogy tetzett a film és ez sem tudta igazán elcseszni. De gondolkodtam ott is, hogy visszakérem az árát. (Valószínűleg vissza is adták volna, de ez is technikai hiba, nem "nem tetszett" alapú)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!