Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történne hogyha ezzel az...

Mi történne hogyha ezzel az okkal mennék a mozi pénztárhoz?

Figyelt kérdés
Annyira szar volt egy film, hogy legszívesebben vissza kértem volna a jegy árát. Vissza lehet kapni a jegy árát ilyenkor?

2022. máj. 19. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet visszakérni a jegy árát.
2022. máj. 19. 19:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Ohh ... Na mindegy, máskor odafigyelek, hogy ne kelljen rossz filmet néznem moziba... Akit érdekel hogy mi volt, az kérdezhet privátba.
2022. máj. 19. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Már milyen alapon kapnád vissza? A mozi semmilyen garanciát nem vállalt sosem, hogy neked tetszeni fog a film, amit vetítenek. Amit vállaltak, az az, hogy ők levetítik az adott filmet, te pedig jegy ellenében megnézheted. Ez pedig megtörtént, szóval nincs miért bármit is fisszafizessenek.
2022. máj. 19. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért fizetsz, hogy megnézd a filmet, nem azért, hogy tetszen, amit látsz.
2022. máj. 19. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
16%
én az okkal helyett azt olvast, hogy orkkal xD
2022. máj. 19. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A hármas nagyon szépen megindokolta, hogy miről van szó.
2022. máj. 19. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer volt velem olyan, hogy úgy voltam vele, hogy visszakérem az árát, de más okokból. Az, hogy valami rossz film (ráadásul ez szubjektív) az nem ok erre, nem a mozi készítette, ők csak vetítik.

A kettő esetemből egyszer vissza is kértük és vissza is kaptuk a pénzt, mert nem azt vetítették, amire foglaltunk. Ez ugye a mozi hibája volt. A másiknál pedig végül nem mentem reklamálni, pusztán csak szóltam, hogy gond volt a vetítéssel, mert egész film alatt volt benne egy csík, amit észrevettem kb 10-15 perc után és utána csak arra tudtam figyelni, nagyon zavaró volt. De úgy voltam vele, hogy tetzett a film és ez sem tudta igazán elcseszni. De gondolkodtam ott is, hogy visszakérem az árát. (Valószínűleg vissza is adták volna, de ez is technikai hiba, nem "nem tetszett" alapú)

2022. máj. 19. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen alapon minden ember mindig visszakérhetné a pénzét, mert csak bemondaná hogy nem tetszett neki a film és kész (akkor is ha amúgy igen). Nyilván ilyen nincs. Az persze más dolog ha valami technikai malőr vagy egyéb hasonló dolog miatt esik kútba a mozizás.
2022. máj. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!