Szerintetek a rendes hosszúságú horrorfilmek vagy a rövidek a jobbak? Ebből és abból is, mik a kedvenceitek (ha vannak)?
Mire gondolsz rövidebb alatt?
Nekem olyan optimális egy horrorfilmre 100-120 perc.
Egyes hsz:
Én is így gondoltam. Nem képzeltem, hogy akár nudli 2-3 percesektől kezdve a 16 percesekig magába szippanthat. Persze elfogadom, hogy nem mindenkinek jönnek be a rövidek, csak én most "szembesültem" ezzel. :D
Második hsz:
Ilyenekre. Yt-n ezer másik van, sok fosatóst találtam - nagy örömömre.
Attól függ - ha egy film nagyon tetszik, akkor hosszabban mégjobb lenne, ha rossz, akkor meg “rövidebb is lehetett volna”, max. nem nézem meg újra! Viszont az meg mindenkinek egyéni ízlése, hogy egy film mennyire jön be Neki, szóval erre nem lehet alapozni!
Például a Taxi első két részét egyenként kb. 90 perc alatt “lezavarták”, pedig én simán néztem volna belőlük 120-150 percet is!
Vagy fordítva: A klónok támadása - kb. a leghosszabb Star Wars-film, 142 perc, de nekem amúgy annyira unalmas volt, a többi sokkal jobb, de rövidebb!
Az Eredet szerintem pont jó, kellően hosszú és izgalmas is egyben!
Meg vannak olyan filmek, amik a sztori szempontjából nagyon jók, de úgy, hogy hossz helyett inkább folytatásnak örültem volna, tehát ha egynél több rész készült volna belőlük, új esettel vitték volna tovább ugyanazt a szálat, például:
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Frekvencia
Ház a tónál
Oscar (1991)
Felkoppintva
Kutyabajnok
"Például a Taxi első két részét egyenként kb. 90 perc alatt “lezavarták”, pedig én simán néztem volna belőlük 120-150 percet is!"
szerintem pont ezért volt élvezetes. a kevesebb néha több. plusz egy óra játékidővel nem lehetett volna fenntartani azt a jól eltalált ritmust és feszültséget, ami a film hangulatát adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!