Kik a kedvenceitek a Modern család című sorozatból, és miért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 13:49
1/9 anonim válasza:
Jay és Glória. Jay egy tökös pasi,Glória vicces. A többi taggal vannak problémáim.
Pl.Phil egy tutyimutyi pöcs.
Claire is idegesít. Ott max.a gyerkőcök szimpik
Cameron rém irritáló ( nem vagyok homofób, de nekem ő már sok).
2/9 anonim válasza:
Phil az ultimate kedvencem, de szeretem még gloriat, hayleyt, mannyt, joet, meg camet is
3/9 anonim válasza:
Nekem csak Cameron, nem tudom miért talán mert mindig megnevettet..
4/9 anonim válasza:
En ebbol nem tudok egyet se kiemelni.
5/9 anonim válasza:
Cameron, és a gyerekek közül Alex és Lily.
6/9 A kérdező kommentje:
Fura, mert én nagyon rákaptam a sorozatra, de kedvencet én sem annyira tudnék mondani. A gyerekek közül talán Alex, mert ő a legokosabb, és oltogat mindenkit. A felnőttek közül talán Cleare és Phil párosát mondanám. Cleare-t valahogy minél többet látom, annál jobban tetszik, Philben meg szerintem az a vicces, hogy egy lúzerként próbálja előadni a menőt, és néha még sikerül is neki :D De egyébként bírok mindenkit. :)
2021. szept. 7. 21:46
7/9 anonim válasza:
Gloria. Csini, szenvedélyes, karakán nő! :)
8/9 anonim válasza:
+imádom az őt alakító színésznőt, Sofia Vergarát. :)
9/9 anonim válasza:
Phill és Gloria
bár az előzők között nincs túl sok pozitívum Phillről :( De engem valahogy mindig meg tudott nevettetni akármnnyire is esetlen, ezért szeretem.
Gloria meg, csak Gloria. Tetszik hogy egyszerre kemény, de mégis gondoskodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!