Mennyire életszerű a Netflix új tini leszbikus vámpíros sorozta?
"szerinted"?
Mit tudsz, amiről a világ többi része nem?
Én korábban láttam az előzetest. Az a baj, hogy nincs benne semmi lélek. A sztori elvileg a két lány kapcsolata/szerelme körül orientálódik, de a két színész között semmi kémia nincs, ezért mutatják őket alig és helyette a rossz akciójeleneteket dobálták bele.
A környezet steril, túlságosan komolyan veszi magát és az egésznek semmi varázsa nincs. :(
Én örülnék valami hasonló sorozatnak, de fanservicenek se tudnám mondani, mert rohadt unalmas. Se fan, se fun. :(
A netflixnek nem igazán mennek ezek a sorozatok. Már nem az első hasonló koncenpció és ugyanúgy bukni fog, mint azok (warrior nun, october faction, the order, the irregulars).
Főleg a warrior nunt sajnálom, mert az tényleg érdekes koncepció volt (démonvadász apácák), kellően hülye, de ugyanakkor nem full retard, jó háttér mitológiával. De képtelen ezeket normálisan megcsinálni a netflix.
Kiindulva a korábbi csalódásaimból, inkább nem várok semmit sem. Szerintem ebbe már bele sem fogok nézni.
Pedig annyira jó lenne egy mondern urban fantasys, Buffy-klón, paranormális sorozat, jó sztorival és jó karakterekkel. 😔
"Nyilvánvalóan ien dolgok nem alakulnak ki csak úgy."
Mint pl. a Slenderman? Amit valaki csak úgy kitalált 2010 környékén?
Ez azért nem annyira lehetetlen, mivel ma is születnek modern szörnyek. Csészaljakkal embert rabló kis zöldek/szürkék, Rugólábú Jack, Nagylábú, a loch-nessi szörny, a Kardashianok.
Mindig találunk ki új szörnyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!