A Besúgó c. sorozatba melyik szereplő melyik mai politikussal analóg?
Nehezen tudom eldönteni.
Van egy olyan sejtésem, hogy a KISZ-esek valamelyike Gyurcsány Ferencet szimbolizálja, de azt viszont nem tudom, hogy Geri vagy Száva Zsolt reprezentálja Orbán Viktort, esetleg belőle rakták össze ezt a két karaktert?
Akik jobban otthon vannak az 1980-90-es évek politikájában mi a véleményetek?
Miért kell mindenben aktuálpolitikát látni?
A készítők elmondták, hogy ők teljesen politikamentesen találták ezt ki, nyilvánvalóan az egész egy fikció, nem értem miért kezelik sokan dokumentumfilmnek...
Hat ha mindenképp szeretnénk ezt megcsinálni, akkor nálam valahogy így lenne.
Orbán Viktor szerintem Geriből és Zsoltból lenne összerakva. A stratégiai zsenialitása és az, ahogy Orbán mindig a legtöbbet hozza ki a körülményekből (ez a specialitása, nem annyira innovatív, de nagyon gyorsan tanul és jobban alkalmazkodik mint mások) az Geri, viszont az a forradalmi mentalitás, eltökéltség, kicsit cocky hozzáállás ami akkor jellemezte őt az a Zsolt.
Száva Zsolt egyébként karakterként a régi Fideszből leginkább Deutsch Tamásra hasonlít. Alkat, habitus stb.
Karcsi sztem kb. Simicska Lajos, nem a legigényesebb, de kiemelkedő intellektusú és ettől központi figura.
Kata, mint szervező és logisztikus a régi Fideszből leginkább Fodor Gáborra emlékeztet.
Máté nem hiszem, hogy kimondottan egy ember szimbóluma lenne, ő inkább egy egész réteget/csoportot jelenít meg.
Szerintem a Gyurcsány túl nagy játékos, ahhoz hogy az itteni KISZ-esekre hasonlítson, azok elég balféknek tűnnek. De az Antal Gábor végülis lehetne ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!