Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Érdemes megnézni a Harry Pottert?

Érdemes megnézni a Harry Pottert?

Figyelt kérdés
Minden ismerősöm azt mondja, hogy ez az egyik legjobb film, de én sose néztem meg. De lehet igazuk van? Vagy ez ilyen embertől függ? Gondolkoztam rajta, hogy lehet megkellene nézni...

2022. máj. 10. 17:15
1 2
 11/13 MelanieAnneWright ***** válasza:

Szerintem egy nagyon jó és hangulatos film, amit érdemes megnézni. (Nem véletlenül szeretik annyian) Bár van olyan része a filmeknek, vagy maga az egész film, amit nem nagyon szeretek, bár az csak a történet szempontjából van.

Mindazonáltal én úgy gondolom a könyv sokkal jobb mint a filmek, mert sok szereplő jelleme teljesen eltér a könyvben és a filmben.

2022. máj. 11. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Imádom a Harry Potter filmeket! Az összes könyv és film megvan itthon, mert egyszerűen elvarázsolt a világa. Hogy tetszeni fog e az tőled függ szerintem, ha pl szereted a fantasy filmeket akkor lehet nagy sikere lesz nálad. Legjobban talán a Gyűrűk Ura filmekhez tudnám kicsit hasonlítani a hangulata és a látványvilága miatt, bár azért sok mindenben különböznek persze.
2022. máj. 12. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszett és szerintem megéri megnézni
2022. jún. 19. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!