Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik minden idők legepikusab...

Melyik minden idők legepikusabb filmjelenete számotokra?

Figyelt kérdés

Minden időket, minden műfajt figyelembe véve, ha egyetlen jelenetet kéne kiválasztani bármelyik filmből, amelyik szerintetek a legepikusabb, legmaradandóbb, legnagyobb hatású, melyik lenne az? Lehet egy csatajelenet, egy monológ, egy vallomás, egy árulás, egy autós üldözés, egy haláleset, bármi, a lényeg hogy melyik az a jelenet amelyik szerintetek a legjobb minden idők összes filmjének összes jelenete közül?

Nyilván tisztában vagyok vele hogy nem látott senki minden létező filmet, nyilván azok közül kérdezem amiket láttatok.

2022. ápr. 28. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amikor egy romkomban a főszereplők az utolsó pillanatban jönnek rá hogy mégis szeretik egymást, és egymáshoz rohannak otthagyva mindent amit a nagy döntés előtt csináltak, majd bla-bla-bla, csók és itt a vége.
2022. ápr. 29. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, elnéztem a kérdést, bocsi kérdező!
2022. ápr. 29. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kérdés.

Safety Last, a nagy órás jelenet.

Tudod, amikor Harold Lloyd lóg a hatalmas óra mutatójáról.

A teljes film:

[link]

Zseniális alapmű.

2023. márc. 28. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!