Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ez jó filmsztori...

Szerintetek ez jó filmsztori lenne? Fontos részletek lent!!! Csak normális válaszra vagyok kíváncsi!!!!

Figyelt kérdés

Szóval ez egy kicsit összetettebb kérdés, mint ahogy elsőre látszik. Kiskoromban, illetve még amikor 13-14 voltam, játszottam egy képzeletbeli játékot. Nagyon abszurd sztori, de megihletett.

A játék lényege: Volt egy csapat csak gyerekekből. Tudtunk helikoptert vezetni, én mentőorvos voltam. A csapat belőlem (13 éves), egy barátomból (13 éves) és két ismerősömből (11 évesek) állt. Mindez Medicopter 117 csapatnéven. (ez így 20 évesen elég ciki, de ez most itt fontos)

Az ihlet abból jött, hogy akkoriban belezúgtam egy 8 éves lányba. Táncon mutattak egy videót a Medicopter 117 3.évad 2.részről, ami borzasztóan felkavart (pedig nem volt több 1 percnél, mert elpateroltam őket). Ez a rész mindig is lidércálomként követett. A játékban azután kitaláltam, hogy történjen filmforgatás ez a rész példájára.

És akkor jöjjön ennek a tartalma:

A 8 éves lány csatlakozni szeretne a csapathoz. Én betanítom szanitécnek és ekkor megfeledkezek a köteles mentésekről (ez a hiba még fontos lesz). Mikor csapattag lesz, megünnepeljük, mert ő az eddigi legfiatalabb csapattag. Néhány nap múlva gyermekrablás történik: Egy lányt egy vegyi üzembe zárnak, és eszméletlenné erőszakolják. A tettes meg is akarja ölni, mert egyszer őt is megmentettem és azt hiszi, hogy szerelmes vagyok belé. A helyszínen kiderül, hogy csak a tetőn át juthatunk be. Én és a 8 éves lány leereszkedünk kötélen. Mivel a lánynak elfelejtettem megtanítani, hogy hogyan tartson biztonságosan ilyenkor egy embert, így én megyek föl először, hiszen a tető résén csak ketten érünk át. Mikor felérünk egy hirtelen robbanás történik, amit az elkövető maga ellen csinált, hiszen lebukott. A baj csak az, hogy a lány ruhája felgyullad és csúnyán megég. A következő bökkenő az, hogy a bomba gáztartályok mellett volt és így olyan gázok szabadulnak fel ami a lány tüdejét szétmarja és 48 órán belül halált okoz. A kórházba érve megkezdődik a donorkeresés. Hosszas keresés után még az utolsó remény is elveszik, így végül eutanáziát alkalmazunk. Ez kb 1 óra. Ez után még 45 p gyászos jelenet (búcsúzkodás, sírás, stb.) majd egy negyed órányi temetéses jelenet és kész. "Csak" ennyi.

A film címe ez volt: "A végzet keze utolér"

Szerintetek ez a film iparban nagy sikert érne el?

Ez megcsinálható film lenne?

A filmhez a Medicopter- helikoptert és a filmzenét alkalmazhatnák?

2022. ápr. 25. 22:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#3 Az stb azt jelenti, hogy iskolai beszélgetések a tragédiáról. Politikai viták (arról hogy ez a csapat szar, nem jó semmire, meg ilyen abszurd Gyurcsányos szöveg). Sírás, rívás. Bejelentés a csapat feloszlatásáról. Csak ezt a kérdésbe már nem írtam bele, mert holnaputánig olvashatnánk csak magát a kérdést.
2022. ápr. 26. 15:18
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Összevissza írsz mindent kérdező. Teljesen értelmetlen/értelmezhetetlen, amit ki akarsz ebből az egészből hozni. Ennek így semmi értelme.

Mindegy mikor gondoltad ki ezt a sztorit, most nem annyi idős vagy és most írtad ki ezt a kérdést. Ezt ennyi idősen vállaltad, akkor ne bújj amögé, hogy hány éves voltál. Mert ha te magad is tudod, hogy rossz, akkor minek írod ki és kérdezel róla?

Röviden, tömören: ennek a sztorinak semmi értelme, engedd el.

2022. ápr. 26. 16:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Bocs, akkor #2
2022. ápr. 26. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Bocs, de ez zavaros... ebből kb. a terapod tudná kihámozni (neki nagyon sok infót árul el a különböző érzetszálakról) milyen mentális folyamatok zajlanak benned, de... Hát ja ez filmtörténetnek 0.0. Semmiből, semmibe, se karakterek, se történet, se semmi csak egy zavaros 20 percbe sűríthető se füle, se farka, csapkodó valami.
2022. ápr. 26. 23:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Igazából kicsit megkevertem a szezont a fazonnal. Mióta eszemet tudom, azóta gyakran csinálok ilyet. Csak kíváncsi voltam, hogy ha lenne egy ilyen film, akkor milyen vélemények születnének. Mindenesetre ezek alapján jó, hogy nem ilyen pályán indultam el. :)
2022. ápr. 27. 00:28
 16/19 A kérdező kommentje:
#12 Mivel nem rég regisztráltam, így nemigen tudtam volna korábban megírni. Az emberek véleménye már akkor is érdekelt, csak akkor nem volt kitől megkérdezzem
2022. ápr. 27. 18:39
 17/19 anonim válasza:
100%
Nem rossz. Látom, nagy a fantáziád. Kicsit tényleg megkutyultad. A vége kicsit unalmas. Valami izgalmas lehetne még a végén. Kicsit tényleg hihetetlen a sztori, de az emberi képzelet határtalan. Minden esetre nem rossz, de lenne mit korrigálni.
2022. ápr. 30. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez túl szomorú. Nem lenne nézettsége+nem is izgalmas.
2022. szept. 21. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Az hogy a gyerekek mentenek az egy tök jó fantáziadús dolog. Maga a történet nagyon szomorú. Ha mondhuk az utolsó pillanatba lenne egy donor és necces lenne az odaérése. Az tök izgalmas lenne.
2022. okt. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!