Mi volt a legelső film amit moziban láttál?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 21:09
22/30 anonim válasza:
Már nem emlékszem, a faluban, ahol laktam nagymamám volt a "mozis" úgyhogy minden filmet láttam, amit hetente bemutattak.
Az első konkrét élményem a Vuk és az István, a király a 80-as évek elején. 6-7 éves voltam.
23/30 anonim válasza:
Életemben összvissz 3X voltam. Az elsőre nem magamtól hanem osztálykirándulás miatt a Rio2 re. Utána tesóm vitt el a Minyonok ra. Utána pedig nemrég a BTS Break The Silence voltam. Egy átlag 20 éveshez kevés de nekem elég 😂 ebből a 3 ból is csak a BTS re akartam elmenni magamtól is.
24/30 anonim válasza:
A legelső, amire emlékszem az a Szellemirtók, 1989-ben...
26/30 anonim válasza:
Hogy konkrétan melyik volt az első, arra már nem emlékszem, de a legkorábbi mozis élmények között halványan felsejlik az E. T. és a King Kong (a Jeff Bridges, Jessica Lange változat).
27/30 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez volt-e az első, de az egyetlen moziélményem ami megmaradt gyerekkoromból az a 2000-es Pokémon Mewtwo visszavág volt 6 évesen.
28/30 anonim válasza:
Man in black - sötét zsaruk 13 évesen.
29/30 anonim válasza:
#18, csak akkor ki ne fuss az időből! Semelyik filmet nem vetítik a végtelenségig, max. néhány hónapig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!