Neni83 kérdése:
Sonic 2 film végén mit mondanak? SPOILER!!!
Figyelt kérdés
Stáblista (betük) után van egy jelenet. Mit mondanak?
Valami 50 éves titokra derül fény... Vagy valami ilyen. De nem értettem rendesen,és nem láttam, csak azt, hogy valami idősebb kinézetű Sonic figura volt ott.
2022. ápr. 19. 20:00
1/1 anonim 

válasza:

Azt mondja a nő a végén, hogy mikor Robotnikot kitörölték az adatbázisukból találtak egy fájlt, ami már több mint ötven éve ott volt "eltemetve" és egy titkos kutatóbázis koordinátáit tartalmazta.
Ezt a kutatbázist látjuk később és a figura, aki a végén kinyitja a szemét a tartályban, nem más mint Shadow the Hedgehog.
Szerintem ez egy utalás arra, hogy lehet, hogy lesz egyszer egy film Shadowról vagy, hogy Shadow szerepelni fog egy későbbi Sonic filmben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!