Spoiler! Miért csinálta ilyen bénán Doktor Strange a film végén?
Amikor először próbálkozott a varázslattal, Peter közbeszólásai miatt elszabadult a káosz.
De a film végén miért nem az eredetit csinálta meg mégegyszer, és miért törölte ki teljesen Peter Parkert?
Egyébként a jövője miatt ez nekem nem egészen tiszta. Szóval Peter nincs, de mégis lakik valahol, amit valamiből fizet.
Az iskolában mindenki elfelejtette, de akkor hová fog járni? Tovább fog tanulni? Viszont ha nem is végzett sehol mert nem létezik? Feketemunkás lesz?
És akik ismerték mire emlékeznek a közös életükből? Csak Pókemberre? Rá emlékeznek, de akkor MJ arra miért nem emlékszik, hogy ő Pókemberrel járt? Az elmúlt időszakot ezek szerint teljesen elfelejtette? És Happy May nénire emlékezett, kapott új emléket honnan ismerte meg, vagy az is a varázslat része, hogy a miértek is kitörlődnek?
Hirtelen kellett cselekednie Dr. Strange-nek, talán ennek is betudható. Ha bonyolultabb varázslatot csinál, lehet az már késő. Persze szerintem is megoldhatta volna, hogy mindenki felejtse el, hogy ki Pókember és a rendes életét éli tovább.
Amúgy #3-as, az, hogy elfelejtik az külön dolog attól, hogy hol lakik. A papírjai ugyanúgy megmaradtak. Kivett egy albérletet (szokásos sztori) és keres munkát. Őt felejtette el mindenki, de ez nem olyan, mintha nem is létezne. Az iskola más kérdés. Bár szerintem az is maradhatna. Max nem ismeri meg senki, mintha új osztálytárs lenne. Vagy átiratkozik máshova.
A bank meg tudja csinálni, hogy van számlája de nem ismerik fel, az iskola nem. A digitális lábnyomának is törlődnie kellett.
Láttam egy vicces képet, hogy
amikor MJ a film végén találkozik Peterrel azt gondolja, hogy ő az az ismeretlen fiú, akiről egy csomó pucér kép van a telefonján. :D
Viszont akkor a beszélgetéseknek is meg kellett volna maradnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!