Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van különbség közöttük?

Van különbség közöttük?

Figyelt kérdés

Ajándékba szeretném megvenni a következő filmek egyikét. Még nem döntöttem el melyik legyen így bármilyen a kiadások közötti különbség hasznos.

Az egyik a Venom 1-2 a másik a Jon Watts rendezte Pókember filmek.

Ezeket meg lehet venni DVD és Blu-ray változatban is. Viszont nem találok részletes leírást, hogy a minőségen kívül milyen tartalmi különbségek vannak (ha vannak) a kétféle kiadás között. Amit találtam, hogy játékidőben a Blu-ray változatok pár perccel hosszabbak, így feltételezem azok tartalmazhatnak valamilyen plusz jelenet(ek)et. De ami inkább a lényeges, hogy extrák szempontjából van-e különbség.

Köszönöm

2022. ápr. 19. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a minőség a legfőbb különbség, más nem igen.
2022. ápr. 19. 14:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
blue-ray kiadás mindig vágatlan, azt jelenti tartalmazhat plusz jeleneteket, és nem tartalmaz cenzurált jelenet (akár vér vagy bármi amiatt moziba korbesorolás miatt tiltva lenne), és mint az előző hozzá szóló mondta, minőségben jobb mint a dvd
2022. ápr. 19. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!