Honnan tudta Grindelwald, hogy a bodza pálca Dumbledore-al van eltemetve?
Figyelt kérdés
Gondoltam arra, hogy ez valami hagyomány hogy a varázslót a pálcájával együtt temetik el, viszont akkor Voldemortnak is tudnia kellett volna hogy hol van. Mit gondoltok róla?2022. ápr. 18. 21:28
1/5 anonim válasza:
Voldemort nem tudta hogy Dumbledore-nál van. Az utolsó infója az volt hogy Grindelwaldnál van, belőle kiszedte hogy Dumbledore elnyerte tőle. Utána vagy tippelt, vagy tényleg ez a szokás.
2/5 anonim válasza:
A film hülyesége. Grindelwald a könyvben nem is mondta el neki, hogy Dumbledoreé a pálca, Voldemort maga találta ki. A temetésén pedig rengetegen voltak, nyilván eljutott Voldemorthoz az információ.
3/5 anonim válasza:
a film ebben is eltér a könyvtől, a könyvben meg öli grindelwaldot amiért az nem árulja el hol a pálca
4/5 anonim válasza:
Úgy emlékszem, szokás is a pálcával eltemetni a varázslókat.
És én is úgy emlékszem, hogy a könyvben Grindelwald (mivel állítólag addigra meg is bánta már, amit tett), nem segített Voldemortnak.
5/5 anonim válasza:
Valóban, a könyvben Grindelwald nem mondja el a dolgot Voldemortnak, ezért az megöli. Utána Voldemort maga találja ki, hogy biztos Dumbledore elnyerte tőle, és vele együtt van eltemetve. Szerintem ez egyébként a könyvben is butaság, mert Voldi Grindelwald meglátogatása nélkül (ahol nem szerzett semmi infót) is tudhatta, hogy Dumbledore győzte le anno, így korábban is kitalálhatta volna, hogy elnyerte tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!