Harry Potter és Grindelwald bűntettei közti ellentétek??
Ti miket vettetek észre?
Figyelt kérdés
1. Abernathy a HP könyvekben ellene volt Grindelwaldnak és a nézeteinek. Ő törődött a húgukkal, míg valamelyik (Grindelwald vagy Dumbledore) véletlenül meg nem ölte. Ezután sosem tudta megkedvelni Grindelwaldot és a bátyját is utálta érte.
Míg a másik könyvben az egyik híve. Beáll a fűzbe Grindelwald mellé.
2. Hogy hogy nem emlékezett se Dumbledore se Abernathy, hogy van még egy fiú testvérük?
Az remélem megvan, hogy Abernathy nem Dumledore... Ahogy ágy valószínűséggel Credence sem.
2021. márc. 4. 00:59
3/13 anonim válasza:
Én nem értem miről van itt szó. A HP könyvekben hol van szó erről az Abernathy-ról, ki ez? Dumbledore bátyját Aberforth-nak hívták.
2021. márc. 4. 01:34
4/13 anonim válasza:
Dumbledore bátyjának a neve nem Abernathy, hanem Aberforth. Összemosol két karaktert.
2021. márc. 4. 02:01
5/13 anonim válasza:
Credence szinte biztosan nem Dumbledore, Grindelwald egyszerűen csak manipulálja.
2021. márc. 4. 07:12
6/13 anonim válasza:
Tesztrálok húzzák a kocsit az elején.
Ez HP könyvekben picit máshogy van előadva.
2021. márc. 4. 09:06
7/13 anonim válasza:
Credence nem lehet Dumbledore. Grindelwald az egész első filmben az obskurálót keresi. Amikor azt hitte, Modesty az, eldobta volna a fiút. Tehát akkor a kislánynak jött volna a szöveggel, hogy "jaj, te vagy Aranka Dumbledore". Neki tökmindegy, hogy ki az, neki az ereje kell. Ez egy háttérsztori, hogy az onskurálónak legyen indoka Dumbledore ellen menni.
2021. márc. 4. 10:54
8/13 anonim válasza:
Abernathynak semmi köze a Dumbledoreokhoz. Aberforth Albus Dumbledore öccse.
Ami szerintem ellentét:
- Mi a csudát keresett Mc.Galagony professzor tanárként a Roxfortban 1927 -ben?! A Grindelwald bűntettei megjelenése után leszedték, de eredetileg a Pottermoreon az szerepelt, hogy Minerva 1933 -ban született.
- A Grindelwald bűntettei azt mutatják, hogy Dumbledore S.V.K. -t tanított. Viszont a kannonból úgy tudjuk, hogy igazából Átváltoztatástant tanított.
Én ennyit vettem észre.
2021. márc. 4. 12:22
9/13 anonim válasza:
Indokolatlan lepontozás. Gratulálok!
2021. márc. 4. 18:28
10/13 anonim válasza:
Hát, én sem értem, hogy az én válaszom miért lett lepontozva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!