Mi az oka annak, hogy 40 felett nehezebben birom a horror filmeket?
Az is. Meg az élettapasztalat. Én anno az összes überbrutál horrort/ elmebeteg filmet megnéztem, függtem az ID.csatornán.
Azóta viszont egyre több brutalitást látok a világban,egyre közelebb "érzem" magamhoz a sötét dolgokat és ez megrémít. Féltem a családomat. És ami pontot tett az i-re,hogy lett egy gyerekem. Máshogy látok mindent, ill.potenciális veszélyforrást látok mindenhol. No meg az ember rugalmasabb fiatalon, pszichésen is. :)
Normális jelenség egyrészt azért mert fiatalon még csak szóban, képernyőről ismeri a kín fogalmát. Jó példa erre ha látsz egy szétszakadt holltestről képeket, videókat nem érint meg.
Való életben egy ismerős megsérül csúnyábban(vagy netán te), a látvány a visítása a fájdalomtól stb életre szóló nyomot hagy.
Az 1. Válaszoló jól leírta.
Hasonlóan érzem én is.
Ha van gyermeked, tudhatod, a féltés és empátia felerősödik. Mióta gyermekem van, nem bírom ha bántalmazásuk van jelen egy filmben.
Horrorban pláne.
...a világ meg..., azt hagyjuk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!