Jo horrorfilmek/vígjátékok?
Tudnátok ajánlani Jo horror filmet vagy vígjátékot?
Horrorok amiket mar lattam:
A fiu2
A rettegés haza
Ahol a gonosz lakik
A gyermek
A masik lany
Idegleles Csernobilban
Oculus
Jessabelle
Mártírok
Hirtelen ennyi jutott eszembe
Koszonom ha valaki segit
A Démonok között összes részét ajánlom nekem nagyon tetszett...talán más horror mostanában nem is.
Játékból meg egyértelműen a Resident Evil-ek, mondjuk az új része nekem annyira nem tetszett, de az is elég fas.a.
Koszonomm
Démonok kozott 1,3 lattam 2 meg nem de megnezem
Meg a vigajatekot is megnezem tenyleg koszonom
A fiu1
A texasi láncfűrészes 2013 (nem tudom a sorrendet)
Aki bújt, aki nem
Fűrész 2004
Az
REC 1,2
Annabelle 1,2 a 3. nem annyira jó.
Wrong turn 1-5 ,a 6 és 7 nem jó. (ha szereted a slashert)
Gyilkos elmélet
Vaklárma, Csupasz pisztoly 1,2,3, 33 és fél, Drágám add az életed, Haláli fegyver, Halálos fegyver 1,2,3,4, Örömapa, Dumb és Dumber, Nekem 8, Truman Show, Állj, vagy lő a mamám, Top Secret, Ikrek (Schwarzenegger és Danny de Vito-val), Hantaboy, Jackie Chan összes filmje, Dzsungel George, Hat nap, hét éjszaka, Bogaras Joe, Amerikába jöttem, Beverly Hills-i zsaru, Beethowen, Ace Ventura állati nyomozó, Addams Family, Indiana Jones trilógia, vicces is, kalandos is, Jumanji, Mrs. Doubtfire, Jó reggelt, Vietnám, A kétszáz éves robot Robin Williams-el, Quantum Leap az időutazó, Sliders, és még van rengeteg. Ezek mind vígjátékok, sorozatok,
hatalmas színészekkel. Ha idősebb vagy, biztos láttad, ha fiatal, akkor mindenképp nézd meg, én fetrengtem a nevetéstől mindegyiken. 100-szor is megnézem, és nem unalmas. 90-es évekből valók, akkor gyártották a legjobb filmeket, sorozatokat.Annyira mások a mostani filmek, én nézni se bírom egyiket se.
Meg is fogom nézni mindet szép sorjában. Mindegyik fenomenális, hiába a "kőkorszakban" készültek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!