A Star Wars 1. részében hová tűnt ez a képesség?
Most néztem meg az első részt, és észrevettem egy elég durva logikai bakit.
Tehát ha a film legelején megfigyeled, azt a részt, amikor Qui-Gon belenyomja a lézerkardját az ajtóba, majd jönnek a Droidekák. Visszavernek néhány lövést, és Qui-Gon így szól: Ez patthelyzet, és itt most nagyon figyelj: a 2 jedi mint egy villámcsapás suhan el jobb oldalra, és fél másodperc alatt már a rohadt hosszú folyosó legvégén is vannak. Tehát ilyen "Force Speed" szerű dologgal elugranak a francba, elég gagyi animáció is társul mellé hogy egy szempillantás alatt csak úgy elsuhannak.
Viszont a film legvégén a Darth Maul vs 2 jedi résznél amikor a piros elválasztó lézerfalak vannak, Obi-Wan azért nem éri utol mesterét, mert simán szalad a folyosón. Tehát azért halt meg Qui-Gon 1v1-ben Maul ellen, mert Obi nem ért oda. 2x is futhatott és mind2 alkalommal simán lassan szaladt mint én tesi órán.
A kérdésem:
Hová tűnt itt ez a nagyon nagy gyorsaság amit a film elején láttunk? Azzal a másodperc tört része alatt oda speedelhetett volna mestere mellé hogy folytatódjon a 2v1. De nem használta. Mintha a film megfeledkezett volna arról, hogy van egy ilyen jedi képesség, amit majdnem 2 órával a harc előtt mutattak be ugyan azon filmen belül...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!