Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez most ugye, kérlek mondjátok...

Ez most ugye, kérlek mondjátok, hogy ez most nem komoly, ugye nem?

Figyelt kérdés

[link]

Nem mondhatjátok komolyan, hogy ez a sztori komolyan megtörténhet a való életben is 😭😭😭😭😭

2022. ápr. 5. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
xd
2022. ápr. 5. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Qvára nem vicces, egy órája sírok, rettegek, hányok, nem kellett volna megnéznem a sorozatot, amit szintén vég bőgtem, rettegtem, aztán felmerült, hogy Atya Úr Isten, ez ugye csak egy rohadt sz@r sorozat volt, ilyen, ugye NINCS és NEM LEHETSÉGES a valóságban, erre ezt a cikket találtam és most nem tudom abbahagyni a sírást, nagyon félek, borzalmasan undorító és rémisztő az egész sztori és kiráz a hideg az egésztől😭😭😭😭😭😭
2022. ápr. 5. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz már. Egyrészt az akciótervet valószínűleg viccből találták ki, vagy valami hivatalnoknak kötelező volt beadnia egy tanulmányt és kínjában már nem tudott mivel előrukkolni. Másrészt ilyen dühkór jellegű fertőzéseket sokkal könnyebb izolálni, mint a zombis filmekben, ahol jellemzően hibák és véletlenek sorozata kell ahhoz, hogy kiszabaduljon a vírus. Ha meg kiszabadul? Egy hét és minden fertőzöttet összeszednek.
2022. ápr. 5. 22:44
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm, nagyon nagyon nagyon remélem.
2022. ápr. 6. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Ez egy 70 IQ-sok számára készült oldal, kivétel nélkül csak hajmeresztő hülyeségeket találsz rajta. Nincsen se térhajtómű, se gyíkemberek, se örök fiatalság, se kómában a túlvilágon mászkáló kislány, se 20 ezer éves sumér kőtáblák stb. És zombiinvázió sincsen. Próbálj meg művelődni, okosodni az ilyen agysorvasztó baromságok helyett.
2022. ápr. 6. 03:41
 6/7 anonim válasza:
49%
Jaaj istenem a 13-14 éveddel minek nézel ilyeneket?😅
2022. ápr. 6. 07:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem gyerek vagyok, csak mentális betegségem van, többféle, köztük paranoia, személyiségzavar, fóbiák ..
2022. ápr. 6. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!