Miről szól a requiem egy álomért c. film és mennyire jó? Érdemes megnéznem?
kössz ennyit én is tuttam
már elkezdtem nézni
-_-
oks, megnéztem
igazán jó film!
am akk a végén visszamegy a csajához 1 kézzel?
A requiem egy álomért c. film nem feltétlen a drogozásról szól. Kétfajta függőséget mutat be.
A drogfüggőség egyik tipikus példáját, melynek elejét bárki sejtheti.A film bemutatja mire képesek a függőségben szenvedők, hogyan lesz a drogfüggőkből drogdealer, hogyan kapaszkodnak felfelé a létrán és hogyan csúsznak nagyon mélyre.
A fő téma azonban a gyógyszerfüggőség kialakulása és végkifejlete. A főszereplő Sarah kinek álma a tv-ben való szereplés a piros ruhában. Ehhez azonban le kell fogynia amit hagyományos fogyókúrával nem tud véghezvinni. Maradnak a gyógyszerek.
A félreértés elkerülése végett megjegyezném, a gyógyszer is drog, éppúgy mint az alkohol stb.
Kezetlen barátunk valószínű soha nem tér vissza barátnőjéhez.Nem tartom valószínünek,hogy a lány megvárja.Bár ezek csupán találgatások. A kérdésedre a választ a saját fantáziád adja meg.J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!