Mi az alábbi horror/thriller film címe?
Figyelt kérdés
Keresem egy filmnek a címet, amit már jó 14-15 éve láttam és azóta sem találom. Horror/thriller kategória. Adott egy tipik horrorfilmes baráti társaság. Túrázni vagy nyaralni mennek és egy vidéki, erdő közepén lévő kastélyszerű házban szállnak meg. Itt elkezd rájuk vadászni valaki, aki egy jellegzetes maszkot visel. Azt hiszem ezüst vagy fehér kutya/farkas maszk. A sztori végére már nem emlékszem. Melyik film ez?2022. márc. 29. 16:28
1/7 anonim válasza:
Talán közöttük van az amit keresel:
2/7 anonim válasza:
Magyarul azt hiszem olyasmi volt a címe, hogy Mélyen az erdőben
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Láttam én is ezt a listát, de nincs köztük sajnos :/
Kerestem googlen de nem találtam meg sehol.
Még egy jelenet van benne ami segíthet jobban a megtalálásban: Amikor a kastélyban vannak a társaság 2 csaj tagja között van egy leszbikus jelenet. Másra már tényleg nem emlékszem
2022. márc. 29. 17:50
5/7 A kérdező kommentje:
#2es #3as
Szerintem ez volt az igen. Köszi szépen! Ahogy nézem elég underground film, nem csoda, hogy nehéz volt megtalálni.
2022. márc. 29. 17:56
7/7 A kérdező kommentje:
Igen ez volt az, köszi mindenkinek!
2022. márc. 29. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!