Viasztestek mennyire ijesztő hororr film? Gondoltam megnézem csak nem tudom fogok e tudni aludni tőle??
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 22:10
1/3 anonim válasza:
Nem vészes és szerintem nagyon király.
2/3 anonim válasza:
Kinek mi az ijesztő. Kb 15 évesen néztem meg, tetszett, aludtam utána éjjel, mint a bunda. Anyám 47 éves, A kört sem emésztette könnyen, egyik ismerősöm pedig szerintem egyetlen jumpscaretől egy éven keresztül járna pszichológushoz, annyira nem mennek neki a horrorfilmek.
3/3 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy meg kell kérdezned, hogy egy adott horror mennyire ijesztő, akkor szerintem valamennyire ijesztőnek fogod találni a viasztesteket.
De nem vészes, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!