Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta már a Viasztestek...

Blr17 kérdése:

Ki látta már a Viasztestek című filmet?

Figyelt kérdés

Lessz belőle 2. Rész?

Mert ugye az első ugy végződik hogy életben marad 1 gyilkos

2018. dec. 27. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Régen láttam azt a filmet, szerintem nagyon gagyi, erőltetett horror valami akart lenni, viszont mikor paris hilton szabályos kivégzése tetszett! :)
2018. dec. 27. 22:34
 2/4 kirje75 válasza:
Szerintem meg ez a film tök jó és alulértékelt. Valaki elkezdi, hogy jaj, szar meg gagyi, szerintem meg marha jól megrendezett film, és izgalmas, Paris Hilton meg pont bele illik a buta liba karakterével. Szerintem nem lesz belőle 2. rész, pont azért, mert elkezdték egyszer lehúzni a filmet és az emberek nem merik vállalni, ha mégis tetszett nekik. Ez ilyen csordaszellem-szerűség. Így aztán nem mernek belevágni, mert félnek a kudarctól. (pénzügyi téren, főleg) Persze, mint minden más, ez sem tetszhet mindenkinek, elfogadom, ha valakinek nem jön be.
2018. dec. 28. 22:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy mi a baj vele. Szerintem is nagyon jo film. Vannak benne nagyon durva jelenetek es alapbol a tortenet is izgalmas. Vannak sokkal rosszabb horror filmek is. Én nagyon várom már regota a 2. Reszt de akkor nem lessz
2018. dec. 29. 02:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Láttam és pocsék volt. Bocs :( Boldog Új évet kívánok
2018. dec. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!