Mi lehet ez a szuperhős film vagy sorozat rész?
Elöljáróban: Én annyira nem vagyok benne ezekben a képregényes dolgokban, ne kövezzetek meg nagyon.
Arról lenne szó, hogy még nagyon régen, gyerekként láttam asszem a régi Justice league rajzfilmből egy részt vagy filmet amiben Superman be volt kábítva és egy álomvilágban volt, a szülőbolygóján. Lett ott családja és nagyon boldogan élt, de ez egyfajta csapda volt és amikor próbálták kiszedni belőle vagy talán ő próbált kijutni, ez az illúzió kezdet romokba dölni. Aki a gonosz volt ebben a filmben, az meg is jegyezte, hogy olyan börtönt alkotott amiből senki nem akar megszökni, és a legnagyobb kínokat fogja átélni. Később miután Superman kijutott, valahogy Batman került bele a saját illúziójába ahol a szülei nem haltak meg, de nyilván ő is kijut és megszenvedi az árát. Nagyon megmaradtak bennem ezek a jelenetek, még ha nem is lettem rajongója ennek a világnak. Nagyon megköszönném ha megtudhatnám a címét. Köszönöm előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!