Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ez a szuperhős film...

Mi lehet ez a szuperhős film vagy sorozat rész?

Figyelt kérdés

Elöljáróban: Én annyira nem vagyok benne ezekben a képregényes dolgokban, ne kövezzetek meg nagyon.

Arról lenne szó, hogy még nagyon régen, gyerekként láttam asszem a régi Justice league rajzfilmből egy részt vagy filmet amiben Superman be volt kábítva és egy álomvilágban volt, a szülőbolygóján. Lett ott családja és nagyon boldogan élt, de ez egyfajta csapda volt és amikor próbálták kiszedni belőle vagy talán ő próbált kijutni, ez az illúzió kezdet romokba dölni. Aki a gonosz volt ebben a filmben, az meg is jegyezte, hogy olyan börtönt alkotott amiből senki nem akar megszökni, és a legnagyobb kínokat fogja átélni. Később miután Superman kijutott, valahogy Batman került bele a saját illúziójába ahol a szülei nem haltak meg, de nyilván ő is kijut és megszenvedi az árát. Nagyon megmaradtak bennem ezek a jelenetek, még ha nem is lettem rajongója ennek a világnak. Nagyon megköszönném ha megtudhatnám a címét. Köszönöm előre is a válaszokat.

2022. márc. 18. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Igazság ligája határok nélkül része, valami olyan címe volt, hogy akinek meg volt mindene vagy hasonló.
2022. márc. 18. 14:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2022. márc. 18. 14:38
 3/3 Gyulai Dávid Dániel ***** válasza:
Justice League Unlimited 1. Évad 2. Rész. 2 szinkronja volt. Cartoon Network és RTL. CN cím, Az ember, aki mindent megkapott, RTL cím, Superman születésnapja. Kedvenc részem amúgy. De amúgy a Justice League egy animációs filmsorozat univerzumba tartozik. Nézd meg szerintem mind. [link]
2022. ápr. 29. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!