Mi a Tom Holland-féle Pókember filmek mondanivalója?
Figyelt kérdés
És ez miben nyilvánul meg? Én nem igaznán találtam, de mégis mondják egy csomóan hogy ilyen meg olyan mondanivalók vannak benne a fiatalokról. Én viszont nem tudom, mibe látnak bele akármi tanulságot.2021. dec. 17. 11:27
1/2 anonim válasza:
Hát, nekem fogalmam sincs. Az előző Pókembereknek volt legalább egy kicsi tanítanivalója. (Főleg a Maguire-trilógiára gondolok.)
Szóval én is kíváncsian várom a válaszokat.
2/2 anonim válasza:
A komplett trilógia egy felnövés történet és önmagának keresése.
Az első részben a mentor kapcsolat és az önmegvalósítás a legnagyobb mondanivalója. Hogy nem szabad csak egy emberre, vagy csak egy ruhára hagyatkozni, neked kell tenned magadért.
A második rész a naivitás leküzdése, a kihasználás és a kettős élet nehézségeiről szól.
A harmadik rész meg a hírnév árnyoldalairól, a gyászról és az újrakezdésről szól.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!