Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Adam-projektben a végén...

Az Adam-projektben a végén hogy térnek vissza a saját idejükbe?

Figyelt kérdés

Elérik, hogy ne jöjjön létre az időutazás, akkor ők sem tudnak utazni, tehát ott kellett volna ragadniuk.

Vagy amikor elpusztul a gép, akkor el kellett volna tűnniük (apa búcsú jelenet nélkül)

De úgy láttam a készítők ezt azzal válaszolták meg, hogy szimplán nem foglalkoztak vele, simán visszakerült valahogy a kicsi Adam

2022. márc. 15. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kerültek vissza, hanem megszűntek létezni. Akik "otthon" voltak, azok a nyolc éves kis srác megöregedett verziói.
2022. márc. 15. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Sztem nem szűntek meg létezni, vagyis nekem ez nem jött le így.

Ha a 8 éves kis srác megöregedett verziói lettek volna, akkor nem adott volna az anyának egy nagy ölelést, és a feleségével se úgy viselkedett volna ahogy, amikor újra megismerkednek. Ezek alapján, hogy ezek az emlékek megmaradjanak, nem szűnhettek meg létezni.

2022. márc. 15. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Lenyomatokról beszéltek, az maradt meg, így azért ölelte meg az anyját. Feleség magyarázta ezt el.
2022. márc. 15. 18:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem.

És akkor miért nem szűntek meg létezni egyből? Hogy volt idejük még az apával időt tölteniük?

2022. márc. 15. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert kellett egy szép befejezés.
2022. márc. 16. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!