Az új kenobi star wars sorozatban hogyan sikerült ennyire sz*ul a fő inkvizítor? (Kép)
A sithek bosszújában, a fő inkvizítor fajába tartozó lényeket már ábrázoltak, és az teljesen rendben volt, ez vidzont borzalmasan szr lett...
Így ábrázolták a filmben a pauan faj egyik tagját:
Így nézett ki a fő inqui a mesében:
Így fog kinézni a kenobiban:
#10 Nem, nem azért mert más a véleményed, ne magadból indulj ki. Te hoztál egy példát ami pont az ellenkezője mint amiről én írtam, nagyon nem ugyanaz. Te indultál ki magadból sokszorosan mikor olyanokat írtál, teljesen érthetetlen módon, hogy:
"Értsük már meg, hogy az animáció és az élőszereplős mozgókép két külön stílus!"
"Egyébként meg miért is kéne minden egyes pauannak ugyanúgy kinéznie? Mi emberek sem egymás klónjai vagyunk tudtommal"
"mert elvárod, hogy látványilag két különböző stílusban készült műben ugyanúgy nézzen ki egy karakter"
"szerinted ezt olyan könnyű megcsinálni, csak mert 100 milliók állnak rendelkezésre"
"miért kéne ugyanúgy kinéznie, mint Tion Medon. Vagy hogy Cad Bane-nek miért kéne ugyanúgy kinéznie ahogy a Clone Warsban."
Ezek végtelen ostoba és hozzánemértő kijelentések, legfeljebb kötözködéshez alkalmasak. Ezek a kijelentések tükrözik, hogy fogalmad nincs, és nem értesz hozzá, pedig nem igazán kell ehhez érteni. Gyakorlatilag a képekből nem tűnik fel neked, hogy milyen egyetemes különbségek vannak, mennyire elspórolják a jelmezeket, higy mennyire szrul néz ki, mert nem ka-rak-ter hű
dik az élőszereplős verzió olyan, mint a robotzsaru :D
Nem értem én se, hogy miért nem tudják kulturáltan megcsinálni se Luke-ot se a fő inkvizítort! Pedig Cad Bane szerintem tök állat lett. Jó, hogy nem csinálták kékebbre. A rikító kék egy animációs sorozatnál még ok, de élőszereplős verziónál már komolytalan lett volna.
A Fő inkvizítor talán azért ilyen széles fejű, mert nem sikerült túl jól a maszk mestereknek megcsinálni. Vagy így próbálták realisztikusabbá tenni, ahogy Cad Bane-nél is. Csak sajnos a végeredmény röhejes lett. Egy kis utómunkával simán lehetne amúgy összeszűkíteni és akkor f@sza lenne.
https://www.youtube.com/watch?v=hFkqrfhsCCg&ab_channel=Babbbs
Amit viszont totál nem értek az Luke! A Bobába már jobb volt, de még ott sem hasonlít tökéletesen Mark Hamill-re. A Y0utube-on vannak deepfake videók, ahol megcsinálták tökéletesre. Akkor a Nagy Disney-nek, hogy a túróba nem sikerült? kétszer se? pedig a youtubos deepfake-es tagot állítólag megkereste a Disney a mandós Luke sikeres kijavítása miatt...
https://www.youtube.com/watch?v=wrHXA2cSpNU&ab_channel=Shamook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!