Én néha úgy érzem direkt csinálják ezeket. Nem ez az első példa rá, hogy némileg változtatnak karaktereken, nem tudom miért... lehet így gondolják egyedinek. Nem ez az első példa rá, ott van Cad Bane új ábrázolása is mondjuk, vagy a fiatal Luke kinézete a Mandaloriansben... láttam rajongói videókat ahol tökéletesen megcsinálták úgy Luket, hogy pont úgy nézett ki, mint a Jedi visszatérben, és Cad Banenek is csináltak sötétebb kék bőrt, ami már teljesen hasonlított arra ahogy a mesékben mutatták őt. Magyaránt ha annyira akarták volna, megtudták volna a készítők is úgy oldani ezeket ahogy eredetileg voltak, szóval csak arra tudok gondolni hogy egyedinek gondolják, ha csak azért is belenyúlnak a dolgokba. Engem amúgy annyira nem zavar, inkább a sztori miatt izgulok, bár eddig nem okoztak csalódást az élőszereplős sorozatok.
2022. márc. 11. 19:54
2/15 A kérdező kommentje:
Engem azért zavar... a hajamat tépem attól, hogy százmilliókat dobnak ki a sorozatra ée nem tudják húen elkészíteni a jelmezeket.. merthogy elvileg azért sikerülnek ilyen szrra mert jelmez, és nem cgi... cad bane már mindennek a teteje, úgy néz ki mint valami giliszta..
2022. márc. 11. 20:02
3/15 anonim válasza:
Még jó hogy Dooku pont ugyanúgy néz ki a TCW-ben, mint a filmekben, igaz? [link]
Értsük már meg, hogy az animáció és az élőszereplős mozgókép két külön stílus!
Egyébként meg miért is kéne minden egyes pauannak ugyanúgy kinéznie? Mi emberek sem egymás klónjai vagyunk tudtommal
2022. márc. 11. 23:26
4/15 A kérdező kommentje:
#3 jaj de buta hozzászólás.. szó nem volt itt arról, hogy valaki ne tudná megkülönböztetni a kettőt. Dooku meg előbb volt élőszereplős mint animált. Az fordítva mindig nagyobb lesz az elvárás, és igenis csinálják meg normálisan százmilliókból, megtudják. Ez az utolsó mondatod... istenem.. nézd meg a 3 képet, ha nem látod és nem érted én nem tudok mitcsinálni.
2022. márc. 11. 23:31
5/15 anonim válasza:
Itt egyedül te vagy a buta, mert elvárod, hogy látványilag két különböző stílusban készült műben ugyanúgy nézzen ki egy karakter :) meg már csak azért is vagy buta, mert szerinted ezt olyan könnyű megcsinálni, csak mert 100 milliók állnak rendelkezésre
2022. márc. 12. 07:35
6/15 anonim válasza:
Szerintem is béna.
Valószínűleg a költségvetés minimalizálása miatt így oldják meg olcsón.
Kb mint az olcsó sci-fi sorozatokban ahol attól lesz valaki idegen faj, hogy fura gumifület meg gumiorrot tesznek rá és színes csíkokat festenek a fejére.
2022. márc. 12. 08:24
7/15 A kérdező kommentje:
#5 Egyből gondoltam. Maradjunk annyiban, hogy leállsz vitatkozni a semmin, magadból indulsz ki és alapkáraton ostobaságokat feltételezel. Buta vagy, de nagyon. Senki nem mondott olyat, hogy elvárja, hogy ugyanúgy nézzen ki, senki nem mondta, hogy olyan könnyű megcsinálni, bár a mellékelt ábra rendelkezésre áll. Komolyan, inkább rontsd máshol a levegőt a hülyeségeiddel.
2022. márc. 12. 10:18
8/15 anonim válasza:
Inkább te hisztizz máshol, pls :) Továbbra sem értem, miért kéne ugyanúgy kinéznie, mint Tion Medon. Vagy hogy Cad Bane-nek miért kéne ugyanúgy kinéznie ahogy a Clone Warsban.
2022. márc. 12. 11:37
9/15 A kérdező kommentje:
Ez az én kérdésem jelenleg, ha bem tetszik valami akkor nem kell itt hisztizned. Elmondtam, ha nem látod a különbséget és az abban rejlő problémát amit leírtak itt többen is, akkor nem tudok mitcsinálni. Vagy vak vagy, vagy épp téged nem érdekel a téma, a két problémár karakternek a kivitelezése olcsó és blrzalmas, nem karakter hű. Ennyi butaságot ne hordj össze ha nem érdekel vagy nem értesz a témához.
2022. márc. 12. 11:41
10/15 anonim válasza:
Tehát mert nekem más véleményem van, ezért nem értek a témához :)) ha te ennyire értesz hozzá akkor nem is értem, miért nem jelentkezel a Lucasfilmhez
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!