Miért néz egyre több fiatal férfi(???) unatkozó háziasszonyoknak készült kultur-moslék butító szórakoztató műsorokat és sorozatokat a Netflixen és a kereskedelmi TV csatornákon ?
"Ezt könnyű bizonyítani. Bárhol is laksz, kimész az utcára egy papírral és tollal, és strigulázol."
És ezt miért kellene valakinek elhinni?
"És ezt miért kellene valakinek elhinni?"
Nem kell, te magad bármikor elvégezheted a kísérletet saját magadnak. Dokumentálhatod is bármilyen általad választott formában.
Nem tudtam, hogy a Mónika show netflixen fut. Minden nap valami újat lehet tanulni.
Egyébként rajtam most szoknya van. 75/F, Matyi bácsi
"És mi van , ha azt mondom, hogy vannak rublikáim arról, hogy Netflix stb.. nézése unatkozó háziasszonyok szórakozása?"
Semmi. Mivel ezt senki nem tudja ellenőrizni, és az egyéni tapasztalatok ennek általában ellent is mondanak, irreleváns a dolog.
Egyébként szerintem Mónika legtöbbször nadrágot vett fel.
Ahm...az az orbitális pofon is férfiatlan volt a gyújtogatónak? Mert nekem anno merevedésem lett tőle...vagyis izé benedvesedtem. Kinek melyik opció elfogadható. Gyula vagy mi a neve, egyi igaz MAGYAR férfi volt.
"Akkor hogy tudja ellenőrizni az én statisztikámat a szoknya viseléséről?"
Nem kell a te statisztikádat ellenőrizni, mert akárki néz szét a nők és férfiak között, kb ugyanarra az eredményre fog jutni.
"Ugyanez elmondható arról is hogy a netflix meg a sorozatok főként női szokást reprezentálnak, persze vannak meleg férfiak és nőies nők is akik nézik ezeket."
Nem igazán, épp ezen bukik meg az egész. Te állítasz valamit, amit nem tudsz bizonyítani, és amit mások jellemzően nem így tapasztalnak.
"Nem kell a te statisztikádat ellenőrizni, mert akárki néz szét a nők és férfiak között, kb ugyanarra az eredményre fog jutni."
Ezt honnan veszed? Most pont ugyanolyan szeptikus vagyok mint te. Hol a bizonyíték erre? Továbbá bizonyítsd be nekem, hogy a fű az zöld színű.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!