Az új HBO MAX vagy a NETFLIX a jobb?
Mindkettő jó, és mindkettőn más a tartalom.
Sokan azt mondják, hogy mindkettőre érdemes előfizetni, akár felváltva is (egyszer az egyikre, egyszer a másikra). Ebben van igazság, ugyanis a kettőn más filmek és sorozatok vannak. Mindkettőn remek premierek vannak, és mindkettőnek nagyon széles a kínálata.
Én a HBO MAX-ot választottam, megmondom az igazat, a kedvezőbb ára miatt (ráadásul 33%-os örökös kedvezményt is adtak, ami nálam elég erős érv mellettük). Ezért nem összehasonlítani fogom a kettőt, hanem a HBO MAX-ról írom meg a tapasztalataim. Remélem lesz olyan válaszoló is, aki meg pont a Netflixet használja, és azt mutatja majd be kicsit részletesebben.
A HBO MAX-on folyamatosan vannak újdonságok és a kínálatban nagy nevek is szerepelnek (a Warner Bross filmek pl. a mozipremier után 45 nappal felkerülnek). Most került fel az új Batman, de fent van a Dűne és a Mátrix 4 is, hogy csak a legújabb premiereket emeljem ki. Jelenleg kb. 1000 film és 400 sorozat van rajta, ezek legalább 90%-a szinkronos (néhány film és új sorozatepizód kivételével). Gyermekek számára is jó választás, elég sok rajzfilm és gyerekfilm van fent.
A kép és minősége kiváló. Öt különböző felhasználói profil hozható létre, és egyszerre három eszközön nézhető. A családunk pont öt tagú, így mindenkinek jutott egy profil. :)
Mondjuk én nem lógok rajta egész nap, de hétvégén szeretek megnézni 1-2 filmet, hétköznap meg 1-2 sorozatepizódot, erre bőven megfelel ez a szolgáltatás. Úgy gondolom, hogy lesz mindig annyi újdonság rajta, hogy találjak valamit, ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!