Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az X-akták sorozat...

Szerintetek az X-akták sorozatban Scullynak Náray Erika vagy Györgyi Anna hangja áll jobban?

Figyelt kérdés

2022. márc. 7. 19:21
A kérdező szavazást indított:
Náray Erika
Györgyi Anna
17 szavazat
 1/5 anonim válasza:
Az a fiatalabb hang, ami a sorozat közepe fele volt. Az jó volt. Az eredeti hang kicsit öregíti
2022. ápr. 24. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Náray Erika hangja jobban illett hozzá, de Györgyi Anna se volt rossz.
2022. júl. 2. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Náray Erika egyenlő Dana Scully-val. :D

Emlékszem, hogy X-Aktákon nőttem fel, egész kicsi korom óta mindig azt néztem.

Aztán kb. 12-13 évesen megismertem Náray Erikát színházi színészként is, onnantól rengeteget láttam. Egy időben szinte naponta. És még így is, évekkel később is, ha csak hallom a hangját, de nem látom őt, akkor Scully beszél. :D :D :D

(Pedig azóta az X-Aktákat magyaron kívül három különféle nyelven is néztem/nézem, és még ez sem változtatott.)

2022. aug. 19. 18:07
 4/5 anonim válasza:

Náray Erikáé, aki nem mellesleg csodálatosan énekel jazzt is:

https://www.youtube.com/watch?v=8I3S0m06dgQ

2023. márc. 5. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Mind a ketten bizonyos szempontból, de Náray Erika tényleg kicsit öregíti. A mozifilmnél volt jobb hangja hozzá Náray Erikának, a sorozatban valamiért mindig mélyebb volt a kelleténél. Én Györgyi Annával ismertem és az idősebb Náray Erika csúnya éles váltás volt. Ezért itt most Annára szavaztam.
okt. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!