Mi a véleményetek a Döglött Akták című sorozatról?
Én annyira nem vagyok oda érte. Ha épp nincs jobb, meg lehet nézni, de ezernyi jobb krimi sorozat van.
Mivel az esetek a régmúltban történtek, így a nyomozás annyiból áll, hogy felkutatják a régi tanúkat, és újra kikérdezik őket. A végén össze áll a kép, és kiderül, melyikük volt a tettes, de bizonyíték nincs. Arra játszanak, hogy a gyanúsított megtörik, és bevallja. A valóságban mennyire lenne hatékony egy ilyen régi ügyekre specializálódott nyomozócsoport?
Maguk az ügyek amúgy átlagosak.
És engem kifejezetten zavar, hogy szereplők fiatalkori és időskori énje általában egyáltalán nem hasonlít egymásra.
Én szerettem, lehet nem volt a leghitelesebb néhány szempontból ez a régi ügyeket elővesszük téma, de volt pár kifejtetten megrázó, megható rész is, a zenéket külön kedveltem, mert kedvelem a régi számokat.
Lehet szar az ízlésem, de számomra a sok krimi sorozat közül az egyik amit néztem csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!