Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Döglött...

Mi a véleményetek a Döglött Akták című sorozatról?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Én annyira nem vagyok oda érte. Ha épp nincs jobb, meg lehet nézni, de ezernyi jobb krimi sorozat van.

Mivel az esetek a régmúltban történtek, így a nyomozás annyiból áll, hogy felkutatják a régi tanúkat, és újra kikérdezik őket. A végén össze áll a kép, és kiderül, melyikük volt a tettes, de bizonyíték nincs. Arra játszanak, hogy a gyanúsított megtörik, és bevallja. A valóságban mennyire lenne hatékony egy ilyen régi ügyekre specializálódott nyomozócsoport?

Maguk az ügyek amúgy átlagosak.

És engem kifejezetten zavar, hogy szereplők fiatalkori és időskori énje általában egyáltalán nem hasonlít egymásra.

2022. jan. 9. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Én szerettem, anno gyakran néztem,de ami borzalmasan zavaró volt nekem, hogy a szőke nő néha olyan volt, mintha épp sírna vagy sírni akarna. Pl mikor kikérdezett valakit.
2022. jan. 10. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt kifelejtettem, hogy a főszereplőnő hihetetlenül semmilyen. De akkor legalább eye candy lenne, de kinek jön be az ilyen hullafehér bőrű, koszlott hajú állandóan depiző csaj?
2022. jan. 10. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szerettem, lehet nem volt a leghitelesebb néhány szempontból ez a régi ügyeket elővesszük téma, de volt pár kifejtetten megrázó, megható rész is, a zenéket külön kedveltem, mert kedvelem a régi számokat.

Lehet szar az ízlésem, de számomra a sok krimi sorozat közül az egyik amit néztem csak.

2022. jan. 22. 07:49
 5/6 anonim válasza:
55%
Nagyon jo
2022. márc. 13. 12:31
 6/6 everlight ***** válasza:
Rengeteg gyilkos leélte bűntetlenül az életét mire elkapták.Azon a részen mikor egy kb 90 éves ex Náci tisztet kaptak el kifejezetten röhejes volt.
márc. 2. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!