Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan rajtam kívül,...

Van olyan rajtam kívül, akinek nem tetszik a South Park?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok rajta nevetni, a társadalom-kritikája is elég felszínes. De a legjobban az zavar, hogy viccet csinálnak abból, hogy egy gyerek pl. fogyatékos vagy rákos. Csak engem zavarnak ezek?

2022. márc. 5. 00:41
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Én már nem nagyon tudok rajta nevetni, viszont én is nagyon szeretem :D a kedvenc részem/szezon a böcsület farm volt eddig, na az azért néha megnevetett. Egyébként meg én meg pont azért nézem mert ilyen beteg a stílusa. De persze vannak dolgok amik nekem sem tetszenek benne...de nem is ajánlják a társadalomnak, ennek ellenére sikeres.
2022. márc. 5. 00:57
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Hát a 8 milliárd emberből biztos akad még pár aki nem szereti :)
2022. márc. 5. 03:46
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Persze, miért ne akadna? Nem mindenkinek azonos az ízlése.
2022. márc. 5. 04:29
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Én is utálom, mert nem élőszereplős.
2022. márc. 5. 06:53
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Annyira nem fogott meg. Szeretem a társadalom kritikát de szerintem ez túl alpári.
2022. márc. 5. 07:06
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Az igazság az, hogy ha kiveszed belőle az alpáriságot, akkor nem marad más, csak egy gagyi és erőltetett társadalomkritika valami totál bugyuta és egyszerű sztoriban.

Én mondjuk nem láttam vagy csak 10 részt, de azokra ez volt jellemző.

Egyedüli pozitívum részemről a megjelenítés, az jópofa és árad belőle a hangulat.

2022. márc. 5. 07:12
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Pár évvel ezelőttig tetszett (eleve ritka beteg humorérzékem van, szóval az ilyesmi nekem való), de amióta komplett évadok szólnak/szóltak gyakorlatilag csak Cartmanről és Randyről, azóta nem bírom elviselni. Pont ezeket a karaktereket utálom a legjobban, semmi vicceset nem találok bennük. Az éppen futó évadot talán megnézem egyszer, talán nem, de ha még mindig az a k'rva Tegridy Farm a fő téma, akkor nem érdekel.
2022. márc. 5. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
96%
Kanadaiaknak nem tetszik :D
2022. márc. 5. 18:37
 9/10 KisJuc716 ***** válasza:
33%
Frászt kapok tőle. Idegesítő, ostoba sorozat.
2022. márc. 6. 01:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Cartman, te vagy az?
2022. márc. 6. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!