Lecserélnéd a Netflixet a Disney+ra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 11:19
1/7 anonim válasza:
Én a netflixet nem váltanám le, nagyon szeretem. Legfeljebb előfizetnék Disney+-ra is, bár jelenleg még nem tudom, megérné-e.
2/7 anonim válasza:
Nem, mert semmi nem fut ott, ami érdekel.
Kivéve talán a natgeo eredetik, mint a Secrets of the whales. De egy két dokufilmért nem fogok előfizetni rá.
3/7 anonim válasza:
Térjünk vissza a dologra ha valahol minden tartalom egy helyen elérhető lesz.
5/7 anonim válasza:
Tudom, csak nem akartam leírni, nehogy valakinek gondja legyen vele.
6/7 lewisgirl válasza:
Nálunk a szüleimnek van Netflix előfizetése. Nekem elég lesz csak a Disney+. Ha Netflixen vagy HBO Max-on akarok nézni valamit, akkor azt a szüleimnél megtehetem.
7/7 anonim válasza:
Nem cserelnem le, mind a kettot hasznalom, mert sok szamomra erdekes tartalom van. A disneyre nagyon sok fiokrol be lehet egyszerre jelentkezni, igy sokan osztozunk a koltsegeken es szinte ingyen van igy. Netflix pedig evek ota van es mindig talalok valami jot rajta, ugyogy nem mondanam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!